03Jun.

Wi-Fi az autóban

A Ford alkatrész részlege halad a korral és innovatív megoldásokat alkalmaz a gyártás során. Ennek köszönhetően döntés született, hogy a Fordokba beépített modem kerül, amely tíz eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé.

21May.

Gyalogosészlelés alkatrész szemszögből

2014-ben Európában a halálos kimenetelű közúti balesetek áldozatainak egyötöde volt gyalogos, és azok fele sötétedés után szenvedett balesetet. Ez a szám inspirálta lépésre a Ford mérnökeit, akik kidolgozták a továbbfejlesztett Gyalogosészlelő technológiát.

08May.

Ford MyKey a felelősségteljes autózásért

A Ford ismét bebizonyította, hogy innovatív megoldásaival folyamatosan a fejlődésért dolgozik nap mint nap. A Ford MyKey technológiai megoldásnak köszönhetően nyugodt lehet, autója másnál is biztonságban van.

03Feb.

A teljes Ford GT osztag rajthoz áll a 2017-es Le Mans 24 órás futamon

• A Ford Chip Ganassi Racing mind a négy Ford GT versenygépe harcba száll Le Mans-ban, hogy megismételjék a 2016-os kategóriagyőzelmet • A Ford pilótáinak ütőképes csapatához a 23 éves brazil versenyző, Pipo Derani is csatlakozik • A Le Mans-i csapat állandó pilótái közt újra feltűnik Scott Dixon, Sébastien Bourdais és Billy Johnson

25Jan.

új Ford Mustang kabrió

Karcsúbb formával, fejlettebb technológiákkal és magasabb teljesítménnyel debütált az új Ford Mustang kabrió Hétvégén lehullott a lepel Amerika legkelendőbb sportautójáról, az új Ford Mustang kabrióról, amelynek bevezető körútja több mint 50 regionális autókiállítást érint, mielőtt idén ősszel megkezdődik értékesítése Észak-Amerikában.

21Jun.

A Ford ismét történelmet írt LeMans-ban!

50 évvel azután, hogy 1966-ban a Ford történelmi, hármas győzelmet aratott a Le Mans-i 24 órás futamon az amerikai autógyár GT-je ma egy minden várakozást felülmúló sikerrel írta be magát ismét az autóversenyzés nagykönyvébe.

07Jun.

Megérkezik Európába a legütősebb Fiesta izomautó

A Fiesta ST200 látványos stílussal ötvözi a teljesítményt. A népszerű Fiesta ST új, 200 lóerős változata a Fiesta ST200 modell, amelynek 10 százalékkal nagyobb teljesítménye és 20 százalékkal bőségesebb forgatónyomatéka 6,7 másodperc alatt gyorsítja 100 km/órás tempóra az autót

10May.

EcoBoost találkozása egy gördeszkával

Mi történik, ha a Ford EcoBoost motor találkozik egy gördeszkával? Dolph Lundgren, svéd származású akciófilmes színész a "The Boost" sorozat egyik részeként bemutatja nekünk.

18Jan.

A vadonatúj Focus RS első példánya legördült a gyártósorról

A Focus RS egyike annak a 12 új, nagy teljesítményű járműnek, amelyeket a Ford 2020-ig mutat be a globális piacon. 2,3 literes motorjának teljesítménye 350 lóerő, és ez az erőforrás 4,7 másodperc alatt gyorsítja fel az RS-t 100 km/órás sebességre – így ez az autó minden idők legjobban gyorsuló Ford RS modellje.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.