Cégismertető

Ford Elnöki Díj, Az Év Ford Márkakereskedője

Büszkék vagyunk rá, hogy márkakereskedésünk munkáját az elmúlt 24 évben többször elismerte a Ford of Europe. 2014-ben az „Év Ford Márkakereskedője” díjat nyertük el. Értékesítés, szerviz, alkatrész teljesítmény és ügyfél elégedettségi mutatókat tekintve is elsők között értékeltek minket. 2015-ben pedig a Ford Elnöki Díjával tüntették ki márkakereskedésünket, a szerviz területen történt teljesítményünk alapján.

1992 óta ügyfeleinkért

A több mint 20 év alatt hosszú utat tettünk meg. Családi vállalkozásként büszkék vagyunk arra, hogy rengeteg visszatérő és új ügyfelet szolgálhatunk ki. Hiszünk abban, hogy a szolgáltatások minőségén túl, a légkör is szükséges ahhoz, hogy ügyfeleink és partnereink bizalmát megőrizzük.

Akik az ügyfeleinket várják a Ford Petrányinál

A hozzánk látogatókat olyan munkatársak szolgálják ki, akiknek a jelentős része már több, mint 10 éve dolgozik velünk. Budapest egész területét lefedve, 3 márkakereskedésünkben jelenleg több mint 150 szakember dolgozik az ügyfeleinkért.

FordStore kiemelt márkakereskedés

A FordStore egy új koncepció a Ford márka életében, melynek fő ismertetőjegyei a prémium környezet, prémium szolgáltatás és olyan modellek forgalmazása, mint a Ford Mustang, az ST és RS modellek, vagy a luxus felszereltségű Vignale sorozat. A Ford Petrányi egyike azon kevés márkakereskedéseknek Magyarországon, amely a FordStore jogot érvényesítheti és így természetesen az elsők között forgalmazzuk a különleges modelleket.

Új és használtautó értékesítés

Nálunk mindenki megtalálja a számára vagy vállalkozása számára leginkább megfelelő személy- vagy haszongépjárművet. Több mint 500 készleten lévő autóból választhatnak ügyfeleink, illetve az egyedi rendeléseket is a legnagyobb szakértelemmel teljesítjük.

Márkaszerviz és karosszéria

Autóink megbízhatóságáról azután is gondoskodunk, miután értékesítettük őket. 3 telephelyen várjuk szerviz és karosszéria munkára ügyfeleinket. Márkaszervizeink minősített Ford szakembergárdával és a legmodernebb technikával felszereltek, Ford gépkocsik javításához szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel rendelkeznek. Karosszéria műhelyeink pedig jogosultak helyi kárfelvételre, ezzel is gyorsítva a sérült autók ügyintézését, javítását. Műszaki vizsgáztatással és vizsgára való előkészítéssel kapcsolatban is várjuk ügyfeleinket.

Alkatrész értékesítés

Fő üzletágaink közé tartozik az alkatrész kis- és nagykereskedelem is, melyben óriási előnyünkre szolgál, hogy több mint 10 000 féle és több mint 150 000 darabos készletünk van, amely akár azonnal ügyfeleink rendelkezésére áll.

Flotta

Flotta értékesítésben több lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek. A Ford Petrányi, illetve autópark kezelő cégünk is készen áll, hogy mindenkinek a lehető legjobb megoldást
kínálja.

Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek pozitív élményt és tapasztalatot nyújtsunk, hogy a több mint 20 éve piacon lévő Ford Petrányihoz továbbra is a legnagyobb bizalommal forduljanak!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.