Büszkék vagyunk rá, hogy a Turán Motorsport csapatával ismét együtt kezdi a Ford Petrányi a Rally szezont.

Egy úton haladunk

Turán Frigyes egy olyan autóversenyző, akinek több mint 20 éves múltja van. Mi is több mint 20 éve vagyunk a „pályán” és ismerjük, milyen nehéz ugyanolyan jó színvonalat hozni, hiszen a körülmények rengeteget változnak az idő múlásával. Fricinek sikerült egy nagyon pozitív történetet produkálni, mind hazai, mind nemzetközi pályán. Magas színvonalon versenyzik és versenyzett. Örülünk, hogy újra Fordban fog ülni és ezt szeretnénk együttműködésünkkel támogatni.

Elkötelezettség

Családi vállalkozásként mindig koncentrálunk az emberi értékekre. Ügyfeleink és partnereink esetében is. Frici személyiségével könnyű szimpatizálni, hiszen az évek során megtartotta kedvességét, pozitív gondolkodását és dinamizmusát. Jó érzés egy olyan csapat mellé állni, akinek hosszú távú cél lebeg a szeme előtt és rendkívül elkötelezett.

Cél a dobogó

Régi-új utakon. S ez nem elsősorban a pályákra vonatkozik a Turán Frigyes és Zsiros Gábor kettős esetében, hanem hogy visszatértek a Fordhoz, amellyel szép sikereket értek el az elmúlt években. A típus egy Ford Fiesta R5-ös, amely a páros mindkét tagja számára új, de az a tény megnyugtathatja őket: ezzel az autóval optimális esetben lehet futamokat nyerni a bajnokságban.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.