Rólunk írták

Mindenki mondhat magáról jót, a siker titka azonban az elégedett ügyfél Íme néhány kisebb és nagyobb, egyéni és vállalati ügyfél véleménye a Ford Petrányiról.

Horváth Zsolt (GE Hungary Zrt.)
"Rendszeresen járunk szervizeltetni a Ford Petrányiba, mert ők a Budapesti Flotta beszállítói. Kiemelt ügyfélnek számítunk, és ezt érezzük is. Néhány hónappal ezelőtt felmerült néhány kifogás az autókkal kapcsolatban, de azonnal elkezdtek dolgozni a problémák megoldásán, és azóta maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatással, amelyet kapunk."

File János (Alterra)
"12-13 évvel ezelőtt még az elődöm alakította ki a Ford Petrányival a kapcsolatot, és mivel pozitívak voltak az én tapasztalataim is, továbbra is együtt dolgozunk. Olyan a hozzáállásuk, amelyből az ügyfélnek egyértelművé válik, hogy ő a legfontosabb. Személy- és kisteherautókat is vásárolunk tőlük, a budapesti Fordjainkat pedig náluk is szervizeltetjük. Nagyon elégedett vagyok velük, és remélem, hogy az új budaörsi szalonjuk és szervizük megnyitása után már a szervizeik sem lesznek annyira leterheltek."

Vígh Zoltán (Provident)
"A cégünk úgy öt éve választotta a Ford Petrányit, és nem bántuk meg, hiszen szolgáltatásaikban közel állnak a tökéleteshez. Különösen az autók átadását emelném ki, a profizmus sokszor ugyanis azon is múlik, hogy milyen az alkalmazottak hozzáállása, a tulajdonos hogyan tudja összeválogatni a kollégákat. Baráti a viszonyunk a cég több munkatársával is, akik folyamatosan tartják velünk a kapcsolatot, és mindig azon vannak, hogy mielőbb megoldják a problémáinkat. Nem véletlen, hogy több szolgáltatásukat is igénybe vesszük, de a legfontosabb talán a szervizelés: az összes budapesti autónkat hozzájuk hordjuk."

Jean Abou Maroun (BIS Hungary)
"A szimpátiát tudnám kiemelni a legnagyobb pozitívumként a Ford Petrányinál. Már ahogy üdvözöltek a szalonban, az lenyűgöző és meggyőző volt. Rokonszenvesek és kedvesek, ezért sem választok már vagy egy évtizede éve másik autókereskedést és szervizt. Közel 100 haszongépjárművet vásároltam eddig tőlük, és mindannyiszor elég volt a szóbeli megállapodás. A bizalom mind a két fél részéről kölcsönös."

Bőhm György (McDonald's Magyarországi Étterem Hálózat Kft.)
"Nagyjából két éve dolgozunk együtt, és általánosságban elmondható a professzionális hozzállásuk. Teljes körű ügyintézésre szerződtünk: tőlük lízingeljük és velük szervizeltetjük az autókat, tavasszal és ősszel náluk intézzük a gumik cseréjét, illetve amikor kell, a biztosítást. Elégedettek vagyunk velük, akárcsak a márkával, amelyhez kb. 9-10 éve ragaszkodunk. Amit a pozitívumok között külön kiemelnék, az a szervizek korrektsége. Nagyon fontos ebben az üzletágban, hogy csak olyan munkát számlázzanak ki, amit el is végeztek. Ráadásul az ár-érték arány is kedvező."

Adorján István (Avaya)
"Mindenképpen olyan üzleti partnert kerestünk, aki kellően magas minőségben ki tudja szolgálni folyamatosan növekvő beszerzési igényeinket, és megfelelő gyorsasággal tud válaszolni a felmerülő kérdésekre. A döntés meghozatala előtt több üzleti partnerükkel is egyeztettünk, akik elégedettek voltak az általuk nyújtott szolgáltatásokkal. Jelenleg az értékesítéssel kapcsolatos szolgáltatásokat vesszük igénybe, de egyeztetünk az eddigi sikeres együttműködés továbbfejlesztéséről, kiterjesztéséről is. Nekem az ügyfélkiszolgálás minősége az, ami a leginkább elnyerte tetszésemet, mert ez az egyik fontos feltétele a hosszú távú együttműködésnek."

Lisóczki-Szabó Rita (DHL Global Szállítmányozási Kft.)
"Két és fél évvel ezelőtt a Ford Petrányitól kaptuk a legkedvezőbb ajánlatot a flottavásárlásra, és negyven autót vettünk is tőlük. Döntésünket nem bántuk meg. A cég értékelésével kapcsolatban kiemelném a megbízhatóságot, a segítőkészséget, illetve a gyors reagálást. Az utolsó pillanatban is rugalmasan állnak a problémáink megoldásához."

Nagy Tamás (Henkel)
"A Ford Petrányi nyújtotta be a legszimpatikusabb pályázatot az általunk meghirdetett tenderre, ezért választottuk őket. Imponált, hogy mindent elkövettek a zökkenőmentes márkaváltás érdekében, és maximálisan teljesítették az elvárásainkat. A szerviz és a karosszériaszerviz mellett igénybe vesszük a Hozom-viszem szolgáltatást is, amit rendkívül jó gondolatnak tartunk, és amivel sehol máshol nem találkoztunk még. A családias légkört emelném még ki: mindig meghallgatják a problémáinkat, és tényleg azon vannak, hogy minél hamarabb megoldják őket. Sőt, mi több, kéréseinkkel, kérdéseinkkel bizalommal fordulhatunk a tulajdonosokhoz is."

Bartha Ferenc (Beiersdorf)
"Hosszú évek óta ismerem Petrányi Istvánt, még abból az időből, amikor autóalkatrész-kereskedéssel foglalkozott. Mivel náluk mindig megkaptam, amire szükségem volt, így rájuk esett a választásunk akkor is, amikor a cégünk úgy döntött, hogy a korábbi autómárkát egy másikra cseréljük. Úgy gondoltam, hogy ha Petrányi István korábbi vállalkozását is mgbízhatóan vitte, valószínűleg a Ford-kereskedés esetében is erre számíthatunk. Náluk vettük a flottánkat, és természetesen náluk szervizeltetjük az autókat. Nem bántuk meg a döntésünket. A Ford Petrányi családias cég, hasonlóan a Beiersdorfhoz, ami multinacionális cég létére is törekszik erre a hangulatra. A munkatársakkal kapcsolatban pedig azt tapasztalom, hogy mindent megtesznek az ügyfelekért, még akkor is, ha esetleg az már nem tartozik a munkakörükbe.

Dévai Gábor (Sixt-Wallis Autókölcsönző Kft.)
"A mi esetünkben a Ford Petrányi mellett a megfelelő szakmai háttér és a földrajzi közelség szólt. Munkakapcsolatunk már vagy egy évtizede tart, a szerviz- és a karosszériajavítást végeztetjük náluk. Flottánkból 100 autót tőlük vásároltunk, valószínűleg ezért prioritást is élvezünk, amit természetesen nagyon pozitívnak értékelünk."

Oláh Gergely
"Évekkel, mondhatnám, négy autóval ezelőtt kezdődött az együttműködés Petrányiékkal. Azóta az egyik munkatársukkal olyan ideális lett a kapcsolat, hogy ragaszkodunk hozzájuk. A Forddal mint márkával is elégedettek vagyunk, a személyes ismeretség és a kiváló szolgáltatások miatt a céget is a szívünkbe zártuk. A család mind a három autóját ott vásároltuk, és náluk is szervizeltetjük. Az évek alatt, a szimpátiának és az üzletpolitikájuknak köszönhetően kialakult a kötődés közöttünk."

Dr. Páczelt Ferenc
"Talán 1996 táján mentem be hozzájuk először, egy barátom javaslatára. Már akkor is rendkívül közvetlenek voltak. Azóta a harmadik olyan autómat használom, amelyiket náluk vásároltam. Még soha, egyik Fordom sem hagyott cserben, megbízható, jó márka, Petrányiéknál pedig kifogástalan környezetben, azonnal megoldják a felmerülő kéréseket.

Göbölös Ottó
"Úgy egy évtizeddel ezelőtt vettem az első Fordomat, amikor ellopták a szeretett Ladámat. Mivel az összes eddigi modellel elégedett voltam, most már ragaszkodom a Fordhoz, és már a harmadik autómat vezetem, amelyet Petrányiéknál vettem. A kereskedés nagy előnye, hogy nagyon jó a megközelíthetősége, így ha nem akarok várakozni, felszállok a buszra, hazamegyek, majd a megadott időpontra visszamegyek a kocsimért. Amikor annak idején vacilláltam, melyik modellt vegyem meg, ketten is a segítségemre siettek a cégnél. Diszkréten megkérdezték, mennyit szánok az autóra. A válaszomnak megfelelő modellt ajánlottak, és azóta kiderült, teljesen eltalálták az igényeimet. Külön kiemelném minden munkatársuk kedvességét. Nem tudok olyan gyorsan köszönni, hogy ne előznének meg ebben a recepciós lányok, a szerelők pedig, kerüljön bárkihez is az autóm, lelkiismeretesen, és ami nem utolsó szempont, más helyeknél olcsóbban javítják meg az autómat. Itt úgy érzem, tényleg ők vannak értem, és nem én őértük."

Kovács István (Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága)
"A Ford Petrányi egy központi közbeszerzés során kiírt tendert nyert meg, ezért állapodtunk meg velük. Korábban is hordtunk hozzájuk néhány autót, de nagyobb mennyiségben 2007. óta vásárolunk tőlük gépjárműveket. Elégedettek vagyunk velük, hiszen az újak vásárlásánál tartották magukat a megállapodáshoz, minden úgy történt, ahogy azt megbeszéltük, időben megkaptuk az autókat. Ezen kívül a garanciális szervizmunkákat végeztetjük náluk: az összes budapesti és Pest megyei személy- és haszongépjárművet hozzájuk hordjuk. Rövid határidővel, kifogástalanul elvégzett munka jellemző a cégre."

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.