Szervizünkről

Ahhoz, hogy Ön elégedett legyen autójával és Ford gépkocsija megbízhatóan működjön, megőrizze értékét, rendszeres szervizelésre, karbantartásra van szüksége. Ezt a gondoskodást csak egy Ford márkaszerviztől kaphatja meg Ön és autója.

A Petrányi Autó Kft. Budapest egész területét lefedve már három telephelyen várja szerviz és karosszéria munkára ügyfeleit. Márkaszervizeink a legmodernebb technikával felszereltek, Ford gépkocsijának javításához szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel rendelkeznek. Összességében 30 mechanikai, 8 villanyszerelő állással, 16 karosszéria szerelőállással és 2 fényező kamrával állnak karbantartást, javítást igénylő ügyfeleink rendelkezésére.

Ne feledje, csak a Ford szervizek rendelkeznek a Ford által folyamatosan képzett, minősített szakembergárdával. Szerelőink mind minősített FORD szerelők, folyamatosan részt vesznek a szakirányú oktatásokon, hogy a legújabb technikákat elsajátíthassák. Képzett szerelőink szakértő szemekkel nézik át gépkocsiját, és a szükséges javításokról még a munka megkezdése előtt árajánlatot készítenek Önnek. Karosszéria műhelyeink a legnagyobb magyarországi biztosító társaságokkal állnak szerződésben, így jogosultak vagyunk helyi kárfelvételre, ezzel is gyorsítva a sérült autók ügyintézését, javítását. Weblapunkon keresztül telephelyeink közül választva kényelmesen tud időpontot egyeztetni.

Számunkra nagyon fontos az is, hogy autóink megbízhatóságáról azután is gondoskodjunk, miután értékesítettük őket. Ezért készítettünk mindenki számára átlátható szerviz programokat és olyan csomagokat, melyekkel Ford tulajdonosként biztosan elégedett lesz.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.