Ford Transit Connect

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít.
Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít.

Az új Transit Connect továbbá innovatív raktér megoldásokkal segíti a dolgos hétköznapokat. Két eltérő hosszban elérhető, így biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Amennyiben rendszeresen szállítana embereket a rakományok mellett, úgy a duplafülkés és a kombi verziók közül választhat. Bármelyik változat nyeri el a tetszését, biztos lehet benne, hogy a Transit Connect új megjelenésének köszönhetően mindig megfelelő képet kölcsönöz majd a vállalatának.

Gazdaságos üzemanyag-fogyasztás, mely mércét állít kategóriájában

A Ford forradalmian új Duratorq dízel- és EcoBoost benzinmotorjai segítségével az új Transit Connect rendkívüli hatékonyságot biztosít az üzemanyag-fogyasztás terén. Az 1,6 literes dízelmotor kifejezetten gazdaságos, különösen akkor, ha az ECOnetic technológiákkal párosul.

Ford SYNC* - Fejlett kihangosító technológia

Egyszerű hangparancsokkal kezdeményezhet és fogadhat hívásokat, továbbá lejátszhatja a zenéit is. A rendszer emellett a telefonjára kapott SMS-eket is felolvassa†. A SYNC képes a csatlakoztatott iPod, MP3 vagy USB készülékén lévő zenék hangvezérlésére vagy a mobiltelefonján tárolt zenék streamelésére.

Hogy elkerülje a dugóban előforduló koccanásokat, a Connect Ön helyett fékez

Az innovatív alacsony sebességen működő biztonsági rendszer segít elkerülni az alacsony sebességen vagy 30 km/h alatt bekövetkező ütközéseket. Amennyiben a rendszer azt érzékeli, hogy az Ön elött haladó autó hirtelen lefékez, abban az esetben aktíválja az autó fékeit.

Mostantól hárman is ülhetnek elöl

Az új modell az első olyan Transit Connect, amely dupla első utasüléssel rendelkezik - így mostantól már hárman is utazhatnak elöl. Amikor nem használja a középső ülést, a középső támlából kis asztal alakítható, amely megfelelő felületet bíztosít írás vagy egy laptop számára. Ezt felhajtva pedig hasznos tárolót kapunk.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.