Ford Transit Courier

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, egy rendkívül hatékony, kisméretű haszongépjárműbe sűrítettük össze - ez a Transit Courier.

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, egy rendkívül hatékony, kisméretű haszongépjárműbe sűrítettük össze - ez a Transit Courier. A zsúfolt városokhoz és városi utakhoz kialakított Transit Courier könnyen vezethető és manőverezhető, a mérete pedig rendkívül egyszerűvé teszi a parkolást. A díjnyertes, 1,0 l-es EcoBoost benzinmotornak és a fejlett 1,5 l-es, valamint 1,6 l-es Duratorq dízelmotoroknak köszönhetően tankolni is ritkán kell majd megállnia. Ne tévessze meg a kompakt megjelenés! Ez minden kétséget kizáróan egy haszongépjármű, mely kiemelkedően nagy, 2,3 köbméteres raktérrel rendelkezik.

Az elmulasztott hívások elmulasztott üzleti lehetőségeket jelenthetnek. A számtalan fejlett technológia közé tartozik a hangvezérléssel ellátott Ford SYNC rendszer is, melynek segítségével hangparancsokkal fogadhat és kezdeményezhet hívásokat. A rendszer a beérkező szöveges üzeneteket is képes felolvasni. (Magyar nyelven nem elérhető.) A modern külsejének, a kiemelkedő fogyasztásának és a személygépjárműveket megszégyenítő kényelmének köszönhetően a Transit Courier lehet vállalata egyik legokosabb beruházása.

Nagyobb raktér, több rakomány

Az intelligens kialakítás által a jármű belső terének minden négyzetmillimétere ki van használva. A jármű 2,3 köbméteres raktérrel rendelkezik, mely a kategória többi járművéhez képest 10%-kal nagyobb rakteret jelent. Az alapfelszereltség részét képező teljes válaszfal és az oldalsó rögzítési pontok a raktér biztonságosabb és hatékonyabb kihasználását teszik lehetővé. Lehajtott válaszfal és utasülések esetén akár 2,59 méter hosszú tárgyak is szállíthatók.

Ford SYNC. Modern hangvezérlés

Élvezze a kéznélküli kommunikáció előnyeit a Ford SYNC*-kel. A hangvezérlésű rendszer lehetővé teszi a zenelejátszást, a bejövő hívások fogadását és a kimenő hívások kezdeményezését hangparancsok segítségével. Amellett, hogy pendrive-ról, MP3-lejátszóról és mobiltelefonról is átjátsza a zenéket a Ford audio rendszerére, még a rádióban játszott dal címét és előadóját is felismeri. A fejlett technológia képes felolvasni a beérkező szöveges üzeneteit*.

Ford SYNC vészhelyzeti asszisztenssel

A Ford SYNC megoldás egyik fontos életmentő funkciója a vészhelyzeti asszisztens. Ha balesetet szenvedne, ez a funkció (mely a SYNC része) az Ön mobiltelefonján keresztül felhívja a helyi segélyhívó szolgálatot és meghatározza a baleset helyszínét a GPS koordináták segítségével. A vészhelyzeti asszisztens nyerte 2012-ben a "Legjobb mobil innováció a gépjárműveknél" díjat.*

Alacsony fogyasztás benzines és dízelmotorral is

A díjnyertes 1,0 l-es EcoBoost benzinmotorok és az 1,5 l-es, valamint az 1,6 l-es Duratorq dízelmotorok segítségével rendkívül hatékony üzemanyag-fogyasztásra számíthat. A forradalmi benzinmotorok a nagy motorok teljesítményét nyújtják a kis motorok CO2-kibocsátása mellett. A fejlett 1,5 vagy 1,6 literes dízelmotorok szintén gazdaságosan használhatók, különösen akkor, ha olyan üzemanyag-hatékony ECOnetic technológiákkal vannak felszerelve, mint pl. az Auto-Start-Stop rendszer, mely álló helyzetben vagy üresjáratban automatikusan leállítja a motort.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.