Ford Transit Custom

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is figyelemre méltó. Nem véletlen, hogy megkapta az elismerő „Év Haszongépjárműve 2013” díjat.

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az autóban új, variálható hátsó ülések találhatóak, melyekkel 30 különböző lehetséges konfiguráció hozható létre. A Tourneo Custom olyan csúcstechnológiájú kiegészítőkkel rendelkezik, mint a Ford SYNC hangvezérlés, az MP3-lejátszó csatlakoztatási rendszer, valamint a Bluetooth telefon csatlakozatás vészhelyzeti asszisztens segítséggel, ami baleset esetén automatikusan tárcsázza a mentőket.

Az aerodinamikus felépítésnek, a széles motorválasztéknak és az olyan üzemanyag-takarékossági technológiának köszönhetően, mint az Auto-Start-Stop, a Ford Tourneo Custom a kategóriájában az egyik leghatékonyabb járműnek számít. Mindent egybevetve a Tourneo Custommal egy igen értékes járműre tehet szert, függetlenül attól, hogy üzleti célból vagy a család és a barátok biztonságos szállítására használja.

A Transit Custom technológiai megoldásai leveszik Önről a teher egy részét azáltal, hogy könnyebbé teszik a vezetést. Az élet további megkönnyítése érdekében a fülke mobil irodaként is funkcionál, számos ügyes kis tárolórekesszel és lehajtható asztalkával, amely ideális például laptop tárolására. A Ford SYNC hangvezérlő rendszer segítségével anélkül tud kapcsolatot tartani mobiltelefonjával, hogy le kéne vennie kezét a kormányról. Még a vezetőülés is teljesen állítható, akárcsak a kormány, így megtalálhatja az Ön számára tökéletes vezetési pozíciót.

Könnyebb tolatás a tolatókamera segítségével

Tűzcsapok, kukák, alacsony falak… a tolatókamera a visszapillantó tükörben elhelyezett kijelzőn mindent megmutat, ami a jármű mögött található. Sőt, nemcsak megmutatja azokat a dolgokat, amiket egyébként nem venne észre, hanem a képre rajzolt vonalak segítségével segíti Önt, hogy a legkisebb helyre is könnyedén beállhasson. A kamera automatikusan működésbe lép, amikor hátramenetbe kapcsol. A tolatókamera extraként érhető el a sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel együtt.

Parkolóradar a nyugodtabb parkolásért

Az extraként kapható parkolóradar segít megállapítani a jármű és az akadályok közti távolságot elöl és hátul egyaránt. Amikor a parkolóradar akadályt észlel, akkor működésbe hozza a figyelmeztető hangjelzést, ami annál intenzívebben jelez, minél közelebb van az akadályhoz. Ez a funkció segít, hogy sokkal magabiztosabban parkoljon.

Egyszerűbb manőverezés éjszaka

Ha éjszaka éles fordulatot kell venni, akkor a Transit Custom az új kanyarkövető fényszóróval könnyíti meg a dolgát (extraként elérhető). Ez 30 km/óra sebesség alatt lép működésbe, a kormány elforgatásakor vagy az irányjelző bekapcsolásakor. Ily módon könnyebb elvégezni a manővereket.

Kevésbé fárasztó, sokkal gazdaságosabb utak

Az állítható sebességkorlátozóval ellátott tempomat segít, hogy ne lépje át a megengedett sebességkorlátot. Ezzel üzemanyagot takaríthat meg, minimalizálhatja a gyorshajtás kockázatát és – akárcsak a többi tempomat rendszernél – nem kell arra figyelnie, hogy mennyivel megy.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.