Ford Transit

A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze . Bármi is vállalkozásának profilja, bármik is igényei, talál ezeknek megfelelő Transitot.

Küldetésre tervezték

A Transit minden millimétere a munkavégzés hatékonyságát, a termelékenységet és költséghatékonyságot célozza. Minden korábbinál többre képes, erőteljesebb és tartósabb. Külső vonalvezetése amellett, hogy feltűnően korszerű, áramvonalasabbá is teszi a járművet, ezzel is fokozva az üzemanyag-takarékosságot. A belső tér elegáns, kényelmes és egy személyautó komfortjához hasonló. Ugyanakkor ez egy igazi Transit, tehát praktikus és strapabíró is!

Kapcsolattartás menetközben is

Városi utcákon, autópályán, országutakon és vidéken... a Transit biztosítja a kényelmet és a kapcsolattartást bárhová is viszi a munkája. Különféle innovatív műszaki megoldások teszik a vezetést és a parkolást egyszerűbbé. A jól felszerelt, tárolóhelyben gazdag vezetőfülkében hangvezérléssel kezdeményezhet és fogadhat telefonhívásokat, így kezét a volánon, szemét az úton tartva intézheti üzleti ügyeit.

Maximális termelékenység, minimális üzemeltetési költség

A Transit teljesítőképességéről és rugalmasságáról ismert. Minden tengelytáv, tetőmagasság és vezetőfülke-típus esetén garantált a hatalmas és hosszú raktér, köszönhetően az egyedi designnak, amely a lehető legjobban használja ki a helyet. Így modelljeinkbe akár 4 Euro raklap is befér, míg az L4 tengelytávú modellben akár 5 Euro raklap is elhelyezhető. Az oldalsó és hátsó ajtók is a könnyű rakodhatóság jegyében készültek. Mközben a gépjármű hatékonysága vállalkozásának pénzt termel, alacsony fenntrartási költségei pénzt takarítanak meg.

Továbbfejlesztett húzóerő és üzemanyag-takarékosság

Az új 2,2 literes TDCi dízelmotorok és a hatsebességes váltóművek a kivételesen hatékony üzemanyag-felhasználás mellett nagy teljesítményt és nyomatékot biztosítanak. A Transit az olyan technológiákkal, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (IRC), a Gyorsulásszabályozó (AC) és az Auto-Start-Stop, az alacsonyabb üzemanyag-felhasználás és karbantartási költségek, továbbá a ráfordított összeg mihamarabbi megtérülésének szempontjai szerint készült.

Első osztályú biztonság és lopásvédelem

A Transit, a problémamentes hegymeneti elindulástól az automatikus segélyhívó rendszerig, számos, a használatot megkönnyítő műszaki megoldással szerelhető fel. A járműben a lopásvédelmi rendszerek széles választéka megtalálható, amelyek szinte minden eshetőség esetén (még a legelszántabb tolvajok ellen is) védik a járművet és rakományát.

Több hely a hosszabb rakományok számára

A Transitba beleférnek azok a szállítmányok, amelyeket a tetőcsomagtartóra kell rögzíteni más kisteherautóknál. A Transit ténylegesen hosszabb raktérrel rendelkezik, így a választott modelltől függően az alábbi hosszúságú szállítmány fér be: 3,04 m, 3,49 m és 4,21 m (a padlószinten mérve, az acél raktérelválasztó esetén).

Rögzítőpontok a szállítmány biztonságáért

Az oldalfali rögzitőpontoknak köszönhetően a raktér padlója szabadon maradhat és az alapfelszereltséghez tartozó acél raktérelválasztóhoz hasonlóan, a DIN és az ISO követelményeknek is megfelelnek.

Jobban megvilágított raktér a biztonságosabb és könnyebb rakodásért

Az új raktérlámpák az alapfelszereltség részei, és fényerejeük az előző modellekéhez képest sokkal intenzívebb. Az ultrafényes LED világítás pedig opcióként választható. Egy ilyen méretű jármű esetén ezek ötletes és kimagaslóan praktikus funkciók.

Erős, de könnyedén működtethető oldalajtók

Ilyen méretű raktérnél az oldalajtók létfontosságúak, és mert gyakran igénybe vannak véve, teljes mechanizmusuk a könnyebb működtetést és a strapabírást célozza. Kétállású nyitókar teszi az ajtó nyitását és zárását könnyebbé és egy biztonsági retesz rögzíti a nyitott oldalajtót; a nem megfelelő záródásra pedig hangjelzés hívja fel a figyelmet.

Az új 2,2 literes TDCi dízelmotorok és a hatsebességes váltóművek a kivételesen hatékony üzemanyag-felhasználás mellett nagy teljesítményt és nyomatékot biztosítanak. A Transit az olyan technológiákkal, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (IRC), a Gyorsulásszabályozó (AC) és az Auto-Start-Stop, az alacsonyabb üzemanyag-felhasználás és karbantartási költségek, továbbá a ráfordított összeg mihamarabbi megtérülésének szempontjai szerint készült.

A legmodernebb, erőteljes és üzemanyag-takarékos dízelmotorok

A Transit három különböző, 2,2 literes TDCi továbbfejlesztett motorral kerül forgalomba. Hatsebességes elsőkerék-meghajtásukkal ezek az új erőgépek 100, 125 vagy 155 lóerős teljesítményt és akár 385 Nm nyomatékot biztosítanak a maximális húzóerő és a kevesebb sebességváltás érdekében. A leleményes motortervezés kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot, alacsony károsanyag-kibocsátást, valamint hideg időben is gyors és hatékony felmelegedést eredményez.

Könnyed fordulás

Az L2 és L3 tengelytávú Transit fordulóköre mindösszesen 11,9 m. Még a hosszabb modellek is jól manőverezhetők és könnyen fordulnak, különösen a továbbfejlesztett kormányrásegítő esetén.

Egy hatékonyabb mód az akkumulátor feltöltésére

A hagyományos rendszerekkel ellentétben az Intelligens Visszatápláló Töltés rendszer csak szükség esetén tölti az akkumulátort, nem pedig gyorsításkor. Ily módon üzemanyagot spórolhat meg, és tovább csökkentheti a károsanyag-kibocsátást.

Innovatív információs rendszer a hatékonyabb utazáshoz

A Ford Eco Mode rendszer folyamatosan figyeli, hogy vezetési stílusa milyen hatással van a fogyasztásra. Az intelligens rendszer elemzi a sebességet, a váltásokat, a fékezést, plusz a rövid és hosszú utak számát, majd javaslatokat tesz az üzemanyag-hatékonyság növelésére.

Gyorsulásszabályozó (AC) a gazdaságosabb vezetés érdekében

Ez az innovatív új rendszer szabályozza a jármű gyorsulását aszerint, hogy üres vagy félig rakodott állapotban van-e. Ez, a vezetési stílustól függően, akár 15%-os üzemanyag-megtakarítást is eredményezhet. Az okos műszaki megoldás- többek között- a motor, a fékek és az abroncsok elhasználódását is lassítja.

A Ford SYNC Vészhelyzeti Asszisztenssel akkor is hív segítséget ha Ön arra nem képes

A Ford SYNC egyik fontos és potenciálisan életmentő funkciója a Vészhelyzeti Asszisztens. Abban a valószínűtlen esetben, ha olyan balesetet szenvedne, amikor a légzsák kinyílik, vagy az üzemanyag-szivattyú kikapcsol, ez a funkció tárcsázza a segélyhívó számot. Ilyenkor tetszés szerint megszakíthatja a hívást, vagy beszélhet az operátorral. Ami szintén nagyon fontos, hogy a rendszer a létfontosságú információkat is elküldi, így például a GPS-koordinátákat – még akkor is, amikor Ön nincs eszméleténél.*

Modern rendszer a könnyebb sávtartásához

Az utat folyamatosan figyelő, előre irányuló kamera használatával a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer észlelheti, ha a vezető kezdi elhagyni a sávot. Ez a funkció ilyen esetben a kormány rezgésével és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A rendszer automatikusan kikapcsol 70 km/h sebesség alatt, hogy ne zavarja a városi közlekedést, illetve kikapcsolható manuálisan is.

Fényszórók, amelyek akkor fordulnak, amikor Ön

Amikor irányjelez és rákanyarodik egy útra, vagy ha beáll egy parkolóhelyre, ez a funkció növeli a művelet biztonságát. Egy, a fényszóróban lévő, lámpa a fordulás irányának megfelelő oldalon automatikusan megvilágítja az út szélét, a manőverhez így jobb látási viszonyokat teremtve.

Minden körülmények között biztosítja az irányítást

Az Elektronikus Menetstabilizátor (ESC) folyamatosan felügyeli az autó haladását, érzékeli, ha az letér a haladási pályáról (például megcsúszik), és automatikusan javítja az autó úton felvett helyzetét. A rendszer célja, hogy Ön ne veszítse el uralmát a jármű felett, és hogy csökkentse a féktávot vészhelyzet esetén.

Vészfékezés hozzáadott erővel

A Vészfékasszisztens (EBA) funkcióval a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészfékezés esetén. A rendszer érzékeli, hogy mekkora erővel nyomta le a féket, majd szükség esetén automatikusan növeli azt. A féktávolság további csökkentése érdekében az új Hidraulikus Hátsó Fékerő Növelés (HRB) funkció további féknyomást fejt ki a hátsó kerekekre vészfékezés esetén, ha az ABS rendszer aktiválva van.

Maximális tapadás minimális erőfeszítéssel

A modern Kipörgésgátló Rendszer (TCS) megszünteti a felesleges kerékpörgést és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan figyeli és módosítja a jármű egyes kerekeire eső nyomatékot, ezzel biztosítva a maximális tapadást gyorsításkor.

Menetközbeni automatikus ajtózárak

Ez a funkció automatikusan lezárja az összes ajtót, amint a jármű elindul. A rendszer az alapfelszereltség része, és a műszerfalon lehet be- és kikapcsolni. A baleseti segítségnyújtás megkönnyítésére a jármű töréskori zárkioldó funkciót tartalmaz, amely a jármű sérülésének mértékétől függően aktiválódik.

Feltörésálló, páncélzott ajtózárak

Opcióként választható a kettős központi ajtózárhoz tartozó, a megfúrást vagy kivésést megakadályozni hivatott feltörésálló páncélozott ajtózárak.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.