Ford KA+

Elég kicsi ahhoz, hogy szűk helyeken is könnyedén parkolhass vele, viszont elég nagy ahhoz, hogy négyen is kényelmesen elférjenek benne – ráadásul üzemanyag-takarékosságával pénzt is spórol neked.

Ford Fiesta

Akár egy új okostelefon, a Fiesta is a különleges stílust és a csúcsmodern technológiát ötvözi, hogy ön minél többet hozhasson ki a mindennapokból. Három- és ötajtós változatban is elérhető.

Új Ford Fiesta

Korszakalkotó design és személyre szabható stílus, így autóját egészen a sajátjának érezheti. Még modernebb technológia és még több nélkülözhetetlen funkció. Lenyűgöző, dinamikus vezetési élmény, amely elégedett mosolyt fog az arcára csalni.

Ford Fiesta ST

A sport felfüggesztéssel és a hatsebességes váltóval, valamint a továbbfejlesztett fékekkel és technológiákkal az irányítás mindig az ön kezében marad.

Ford Focus

Képzelje el az autót, amiben semmi másra nem kell figyelnie, csak az utazás élvezetére! A Focus minden részletét úgy tervezték meg, hogy Ön és utasai a lehető legnagyobb kényelemben és biztonságban utazhassanak - mindezt megbízható teljesítmény mellett.

Ford Focus ST

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus ST mindezt egyben, egy adrenalinnal átitatott csomagban kínálja. Feltűnő, új külsejével, valamint áramvonalas és kifinomult utasterével ez a valaha készített legjobb Focus ST.

Ford Focus RS

Pályán tesztelt teljesítmény és kimagasló üzemanyag-hatékonyság, fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés: az új Focus RS mindezt egyben, egy adrenalinnal átitatott csomagban kínálja.

Ford B-Max

Ötletes kialakítás, egyedi, könnyű beszállást biztosító ajtók, fejlett technológiák és rugalmas belső tér: a Ford B-MAX tökéletes választás a városban autózóknak.

Ford C-Max

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy részére.

Ford Kuga

Nagytudású, aprólékosan kidolgozott és stílusos - kívül-belül egyaránt. Bemutatkozik a Ford Kuga, a legintelligensebb Ford terepjáró. Az Ford Kuga hatalmas tárolókapacitással és a legújabb technológiai megoldások teljes garmadájával rendelkezik, hogy Ön megvalósíthassa álmait!

Új Ford Kuga

Intelligens terepjárónk fejlett technológiáinak – például az Intelligens összkerékhajtás rendszernek és a kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetésnek – köszönhetően mindig magabiztosan vezethet.

Ford Mondeo

A műszaki tartalom és kidolgozottság, a teljesítmény és a hatékonyság, az innovatív kialakítás és a precíz kidolgozottság tökéletes összhangját alkotó, teljesen új Ford Mondeo igazán inspiráló.

Ford Mondeo Vignale

Közelről szemlélve megjelennek azok a részletek, amelyek a Ford Vignale különlegességét adják. Az exkluzív hűtőrács. A prémium minőségű bőrburkolat öltései. Az elegánsan feltűnő vonalvezetés. Az egyéni kialakítású ülések szinte invitálják az utastérbe. Minden részlet ellenállhatatlanul vonzza a szemet.

Ford Mustang

Az új Ford Mustang személyre szabott teljesítményt és felszereltséget kínál. A várva várt nap elérkezett, először végre Európában és Magyarországon is rendelhető a Ford Mustang. Lehet Fastback vagy Convertible, illetve 2,3 literes EcoBoost vagy 5,0 literes V8 Mustang az álma, végre eljött az idő, hogy valóra váltsa.

Ford Edge

Modern és kifinomult. Az új Ford Edge a SUV termékcsaládunk büszkesége. Bivalyerős, mégsem pazarló. Első ránézésre látszik, hogy nem akármilyen autóról van szó. Modern technológiái pedig még különlegesebbé teszik. Merész, magabiztos külsejével az új Ford Edge bárkit könnyen levesz a lábáról. Elszánt és céltudatos.

Ford S-Max Vignale

Minden egyes elemét újragondoltuk, a legapróbb részletekig. Így született meg az eddigi legtökéletesebb SAV (Sports Activity Vehicle): a Ford S-MAX Vignale.

Ford Edge Vignale

A Ford Edge Vignale a legmodernebb és legstílusosabb városi terepjárónk. Exkluzív, kézzel készített kárpitok, prémium alapanyagok és lenyűgöző technológiák – mindez azért, hogy a vezetés igazán élvezetes lehessen.

Ford Kuga Vignale

A Ford Kuga Vignale minden ízében eleganciáról és kidolgozottságról tanúskodik. A dinamikus vonalvezetést stílusos részletek, és kézi kidolgozású, prémium minőségű anyagok hangsúlyozzák ki.

Ford EcoSport

Ford EcoSport. Az okos szabadidőautó. Kívül kompakt, belül pedig tágas és jól felszerelt. Intelligens technológiáival kényelmessé és élvezetessé teszi az utazás minden pillanatát. Modern motorja és váltója pedig egyszerre kínál meggyőző teljesítményt és üzemanyag-takarékos üzemeltetést.

Ford S-Max

Minden más modelltől eltérő megjelenéssel és vezetési tulajdonsággal bíró szabadidős autó öt,- és hétüléses változatban is.

Ford Galaxy

Élje át az első osztály kényelmét ebben a luxust kínáló, hétüléses autóban, és élvezze a tágasságát, a hatalmas csomagteret, valamint a legújabb technológiákat!

Ford Tourneo Courier

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti igényeiből csak azért, mert üzemanyag-takarékos járművet keres! Az új Tourneo Connecttel ezt mind megkaphatja.

Ford Tourneo Connect

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti igényeiből csak azért, mert üzemanyag-takarékos járművet keres! A stílust se adja fel, hogy egy praktikus járművet kapjon! Az új Tourneo Connecttel ezt mind megkaphatja.

Ford Tourneo Custom

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az aerodinamikus felépítésnek, a széles motorválasztéknak köszönhetően, a Ford Tourneo Custom a kategóriájában az egyik leghatékonyabb járműnek számít.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.