Ford Edge Vignale

A Ford Edge Vignale a legmodernebb és legstílusosabb városi terepjárónk. Exkluzív, kézzel készített kárpitok, prémium alapanyagok és lenyűgöző technológiák – mindez azért, hogy a vezetés igazán élvezetes lehessen.

A legmodernebb és legstílusosabb városi terepjárónk

A Ford Edge Vignale a legmodernebb és legstílusosabb városi terepjárónk. Exkluzív, kézzel készített kárpitok, prémium alapanyagok és lenyűgöző technológiák – mindez azért, hogy a vezetés igazán élvezetes lehessen. Elegáns külsejét és meggyőző teljesítményét exkluzív Ford Vignale szolgáltatásokkal egészítettük ki. Ezúttal igazán magasra tettük a lécet.

Minden részletet gondosan megterveztünk

Közelről szemlélve megjelennek azok a részletek, amelyek a Ford Vignale különlegességét adják. Az exkluzív hűtőrács. A prémium minőségű bőrburkolat varrása. A beltér látványos vonalvezetése. Az egyéni kialakítású ülések szinte invitálják az utastérbe. Minden részlet ellenállhatatlanul vonzza a szemet.

A kidolgozottság

A kialakításnak megfelelően a Ford Vignale utasterének kidolgozásánál ügyeltünk a prémium minőségű anyagokra. Ez tetten érhető a kézi varrásoknál. Lágy tapintású bőrfelület. Ügyeltünk arra, hogy a minőség a látványban is kiteljesedhessen.

A jellegzetességek

A Ford Vignale tervezői egyedi hatszögletű mintázatot alkalmaztak a Ford Vignale megkülönböztetésére – ez legjobban a hűtőrácsnál és az ülések varrásánál figyelhető meg. Ez az egyedi, modern, mégis klasszikus elem határozottan látványos külsőt kölcsönöz az autónak – és a Vignale kollekciónak.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.