Ford Kuga Vignale

A Ford Kuga Vignale minden ízében eleganciáról és kidolgozottságról tanúskodik. A dinamikus vonalvezetést stílusos részletek, és kézi kidolgozású, prémium minőségű anyagok hangsúlyozzák ki.

A Ford Kuga Vignale fokozza elvárásait

Ford Kuga Vignale minden ízében eleganciáról és kidolgozottságról tanúskodik. A dinamikus vonalvezetést stílusos részletek, és kézi kidolgozású, prémium minőségű anyagok hangsúlyozzák ki. Az élményt egy sor időtakarékossági szolgáltatás és a személyes Vignale ügyfélkapcsolati menedzser fokozza tovább.

Minden részletet gondosan megterveztünk

Közelről szemlélve megjelennek azok a részletek, amelyek a Ford Vignale különlegességét adják. Az exkluzív hűtőrács. A prémium minőségű bőrburkolat varrása. A beltér látványos vonalvezetése. Az egyéni kialakítású ülések szinte invitálják az utastérbe. Minden részlet ellenállhatatlanul vonzza a szemet.

A kidolgozottság

A kialakításnak megfelelően a Ford Vignale utasterének kidolgozásánál ügyeltünk a prémium minőségű anyagokra. Ez tetten érhető a kézi varrásoknál. Lágy tapintású bőrfelület. Ügyeltünk arra, hogy a minőség a látványban is kiteljesedhessen.

A jellegzetességek

A Ford Vignale tervezői egyedi hatszögletű mintázatot alkalmaztak a Ford Vignale megkülönböztetésére – ez legjobban a hűtőrácsnál és az ülések varrásánál figyelhető meg. Ez az egyedi, modern, mégis klasszikus elem határozottan látványos külsőt kölcsönöz az autónak – és a Vignale kollekciónak.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.