Ford Mondeo Vignale

Közelről szemlélve megjelennek azok a részletek, amelyek a Ford Vignale különlegességét adják. Az exkluzív hűtőrács. A prémium minőségű bőrburkolat öltései. Az elegánsan feltűnő vonalvezetés. Az egyéni kialakítású ülések szinte invitálják az utastérbe. Minden részlet ellenállhatatlanul vonzza a szemet.

Kiemelt szolgáltatások az Ön igényei szerint

A járművel kapcsolatos minden kérdésében segítséget nyújtó, saját Vignale Értékesítési Tanácsadóját bármikor hívhatja.

A Ford Petrányi Vignale Manager elérhetősége:
Karácson Zsolt
telefonszám: +36 30 479 1306
e-mail cím: karacson.zsolt@fordpetranyi.hu

Hamarosan elérhető szolgáltatásaink:

  • Vignale OneCall nonstop ügyfélszolgálati elérhetőség
  • Új Ford Vignale járművének házhoz szállítása
  • Szervizeléskor hozom-viszem szolgáltatás és díjmentes csereautót biztosítunk
  • Díjmentes autómosás megbeszélt vagy tetszőleges időpontban
  • Opcionális Prémium Szolgáltatáscsomag járműve ápolásához

Üdvözöljük a Ford Vignale Szalonban!

A Ford Store Vignale szalonokban az Ön kényelme érdekében privát kialakítású környezetben kínálunk korszerű, feszültségmentes vásárlási élményt. A hamarosan elérhető asztali érintőképernyőkön - egy frissen felszolgált kávé mellett - nyugodt körülmények között fedezheti fel az összes kínált funkciót. Kívánságára egy külön Vignale Értékesítési Tanácsadó segít személyre szabni a speciális anyagokat, színeket és műszaki megoldásokat.

A Vignale kollekció

A Ford Vignale tervezői a jármű kialakítási stílusának megfelelően olyan kiegészítő tartozékcsaládot alkottak, amely tervezésbeli jellegzetességeivel és prémium minőségű kidolgozásával bármely Ford Vignale járműhöz remekül illik. Ezeket az elegáns tartozékokat elsőként a milánói Salone de Mobile formatervezési kiállításon mutatták be – a gyönyörűen kidolgozott termékcsaládhoz méltó módon. Hamarosan nálunk is rendelhető.

Alfredo Vignale. Egy inspiráció.

Az inspirációt Alfredo Vignale, az ismert olasz autótervező adta. Az ő 1950-es évekbeli világában az összes részlet fontos volt, és éppen ez a minden részletre kiterjedő kidolgozottság jellemzi a mi tevékenységünket is. A vizuális megjelenés szeretete. A gyönyörű kialakítás utáni vágy. A műszaki lehetőségek ismerete. A Ford Vignale tervezőit ugyanezek a késztetések jellemzik.

A kialakítás részletei

Közelről szemlélve megjelennek azok a részletek, amelyek a Ford Vignale különlegességét adják. Az exkluzív hűtőrács. A prémium minőségű bőrburkolat öltései. Az elegánsan feltűnő vonalvezetés. Az egyéni kialakítású ülések szinte invitálják az utastérbe. Minden részlet ellenállhatatlanul vonzza a szemet.

A kidolgozottság

A kialakításnak megfelelően a Ford Vignale utasterének kidolgozásánál ügyeltek a prémium minőségű anyagokra. Ez tetten érhető a kézi varrásoknál és a lágy tapintású bőrfelületnél is. Egy Vignale esetében a minőségnek megfelelő látványt kell nyújtani.

Innováció és technológia

Az aktív zajcsökkentő* és a többrétegű üveg minden környezetben rendkívül csendes belteret biztosít. A Ford SYNC 2 hangvezérléssel és érintőképernyővel lehetővé teszi az okostelefon és a zenelejátszás kézhasználat nélküli, beszédhang-vezérlésű kezelését. Emellett az adaptív világítási rendszer a Ford Dynamic LED fényszórókkal a változó útviszonyoknak megfelelően automatikusan optimalizálja az út bevilágítását. Így Ön maximálisan kiélvezhet minden pillanatot.

*Csak a dízeles és HEV modellek esetén

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.