Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Hozom-viszem szerviz akár 1 Ft-ért

Készen állunk rá, hogy elmenjünk autójáért, s karbantartás után visszavigyük azt. Egyeztessen időpontot online, hozom-viszem szolgáltatással akár 1 Ft-ért!

Utastér fertőtlenítés

A jelenlegi időszakban felmerül a kérdés, hogy amiben utazunk, elég higiénikus környezet-e. Segítünk Önnek, hogy jobban érezze magát autójában.

Ford Economy 5+

Minőségi szervizszolgáltatások, kiszámítható áron az 5 évnél idősebb Ford gépjárművekhez. Adja meg autójának azt, amit érdemel, hogy továbbra is megbízható társa maradjon.

Gumihotel szolgáltatás

A téli és a nyári gumi csere során, a négy-négy abroncsot cipelni, ki-be pakolni az autóba nem csak nehéz és kosszal jár, de az abroncsoknak sem tesz jót.

Ford Petrányi éves szerviz

Kőbe vésett ajánlat: éves szerviz - kiszámítható, fix áron. Kedvező ajánlattal várjuk! Az éves szervizt autójára akár 55.900 Ft-tól, műszaki vizsgát pedig akár 23.900 Ft-ért végzünk el.

Ford Petrányi Assistance

Gyors és kényelmes segélyszolgálat Európa-szerte, amennyiben utazásai során műszaki probléma merülne fel. Az egyik legkedveltebb szolgáltatás ügyfeleink körében.

Ford Petrányi: 5 év garancia

Azért, hogy Ön nyugodt legyen, a Ford Petrányi 5 év garanciát biztosít minden új autó megvásárlásakor. Az 5 év garancia 2 év alapgaranciát és 3 év Ford Extra Garanciát tartalmaz.

Soron kívüli szerviz

Ha nem szeretne várakozni, 24 órán belül megvizsgáljuk autóját és megkezdjük annak javítását!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.