Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Online szerviz bejelentkezés

Online bejelentkezése most 5.000 Ft-ot ér Önnek. Ajándék kedvezményét a következő szerviz látogatásánál válthatja be.

Hozom-viszem szerviz akár 1 Ft-ért

Készen állunk rá, hogy elmenjünk autójáért, s karbantartás után visszavigyük azt. Egyeztessen időpontot online, hozom-viszem szolgáltatással akár 1 Ft-ért!

Utastér fertőtlenítés

A jelenlegi időszakban felmerül a kérdés, hogy amiben utazunk, elég higiénikus környezet-e. Segítünk Önnek, hogy jobban érezze magát autójában.

Ford Protect Extra Garancia

Gondoskodjon extra nyugalomról. A Ford Protect Extra Garancia kiterjeszti a kezdeti 2 év garanciát további tulajdonságokkal és előnyökkel.

Ford Economy 5+

Minőségi szervizszolgáltatások, kiszámítható áron az 5 évnél idősebb Ford gépjárművekhez. Adja meg autójának azt, amit érdemel, hogy továbbra is megbízható társa maradjon.

Gumihotel szolgáltatás

A téli és a nyári gumi csere során, a négy-négy abroncsot cipelni, ki-be pakolni az autóba nem csak nehéz és kosszal jár, de az abroncsoknak sem tesz jót.

Ford Petrányi Assistance

Gyors és kényelmes segélyszolgálat Európa-szerte, amennyiben utazásai során műszaki probléma merülne fel. Az egyik legkedveltebb szolgáltatás ügyfeleink körében.

Ford Petrányi: 5 év garancia

Azért, hogy Ön nyugodt legyen, a Ford Petrányi 5 év garanciát biztosít minden új autó megvásárlásakor. Az 5 év garancia 2 év alapgaranciát és 3 év Ford Extra Garanciát tartalmaz.

Soron kívüli szerviz

Ha nem szeretne várakozni, 24 órán belül megvizsgáljuk autóját és megkezdjük annak javítását!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.