Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Téli átvizsgálás már 9.990 Ft-ért

Készítse fel autóját a hideg évszakra egy alapos, 20 pontos téli átvizsgálással, melynek során az autója összes, biztonsági szempontból releváns részegységét ellenőrizzük.

Online szerviz bejelentkezés

Online bejelentkezése most 5.000 Ft-ot ér Önnek. Ajándék kedvezményét a következő szerviz látogatásánál válthatja be.

Hozom-viszem szerviz akár 1 Ft-ért

Készen állunk rá, hogy elmenjünk autójáért, s karbantartás után visszavigyük azt. Egyeztessen időpontot online, hozom-viszem szolgáltatással akár 1 Ft-ért!

Gumihotel szolgáltatás

Amikor nincs úton, ne legyen útban! A téli és a nyári gumi csere során, a négy-négy abroncsot cipelni, ki-be pakolni az autóba nem csak nehéz és kosszal jár, de az abroncsoknak sem tesz jót.

Soron kívüli szerviz

Ha nem szeretne várakozni, 24 órán belül megvizsgáljuk autóját és megkezdjük annak javítását!

Ford Petrányi Assistance

Gyors és kényelmes segélyszolgálat Európa-szerte, amennyiben utazásai során műszaki probléma merülne fel. Az egyik legkedveltebb szolgáltatás ügyfeleink körében.

Ózonos fertőtlenítés

A jelenlegi időszakban felmerül a kérdés, hogy amiben utazunk, elég higiénikus környezet-e. Segítünk Önnek, hogy jobban érezze magát autójában.

Ford Protect Extra Garancia

Gondoskodjon extra nyugalomról. A Ford Protect Extra Garancia kiterjeszti a kezdeti 2 év garanciát további tulajdonságokkal és előnyökkel.

Ford Petrányi: 5 év garancia

Azért, hogy Ön nyugodt legyen, a Ford Petrányi 5 év garanciát biztosít minden új autó megvásárlásakor. Az 5 év garancia 2 év alapgaranciát és 3 év Ford Extra Garanciát tartalmaz.

Ford Economy 5+

Minőségi szervizszolgáltatások, kiszámítható áron az 5 évnél idősebb Ford gépjárművekhez. Adja meg autójának azt, amit érdemel, hogy továbbra is megbízható társa maradjon.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.