Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Széchenyi Lízing GO!

2,5%-os fix ügyleti kamatozású finanszírozás új kishaszongépjárművekre, a KAVOSZ program keretében.

Ford Mustang készletek

Ford Mustang készletről, akár 18.890.000 Ft-tól, ajándék ebéddel a Petrányi Pince és Borteraszon.

Hibrid modellek a Ford Petrányinál

Hegy, tópart vagy inkább síkság? Bármerre autózik, nálunk megtalálja a tökéletes autót hozzá. Ford Kuga Freedom Full Hibrid akár 11.999.000 Ft-tól.

Ford Petrányi KKV

Nyílt végű pénzügyi lízing konstrukciók új Ford személyautóinkra.

Ford Puma 6.873.000 Ft-tól

Ford Puma autóinkat készletről, óriási kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal viheti el. Puma Titanium most akár 6.873.000 Ft-tól.

Ford Focus készletről

Célja, hogy minden lehetséges módon fokozza a vezetési élményt. Ford Focus autóinkat készletről, óriási kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal viheti el.

Ford EcoSport készletről

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. Ford EcoSport autóinkat készletről, óriási kedvezménnyel viheti el.

Online értékesítési tanácsadás

Autóvásárláson gondolkodik, de segítségre volna szüksége a megfelelő modell kiválasztásában? Keresse értékesítőinket, akik hang- és videóhíváson keresztül segítenek Önnek a megfelelő modell kiválasztásában.

Kategóriájukban az elsők

A Ford idén elsöprő győzelmet aratott a kishaszongépjárművek nemzetközi megmérettetésén, hiszen a Ford Tra­­­nsit Custom PHEV a 2020-as Év Haszongépjárműve, a Ford Ranger pedig a 2020-as Év Pickupja lett.

Ford Credit

Különféle finanszírozási megoldásokat kínálunk attól függően, hogy magán vagy üzleti célra használja gépjárművét. Válasszon az alábbi lehetőségek közül:

Shopping Shuttle

Vállalkozásának privát futárja. Ha Ön vagy ismerős vállalkozás keres kiszállításra megoldást, a Shopping Shuttle tökéletes választás.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.