Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

A hét ajánlata

Galaxy készletről 9.999.000 Ft-ért, állami támogatással, nagycsaládoknak!

2,5 millió Ft állami támogatással
Készletrőlnagycsaládosok kedvence

2,5 millió Ft állami támogatással

Most válasszon készletről Galaxy modelljeink közül. Hétszemélyes kínálatunkhoz igénybe veheti az Államkincstárnál és a Kormányablakokban igényelhető, 2,5 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást is. Három- vagy többgyermekes családok igényelhetik legalább 7 személyes személyautóra. Elérhető készletes autóinkról érdeklődjön kollégáinknál! Szívesen segítenek, s a részletekről tájékoztatást adnak.

Készletről, jól felszerelt Galaxy
2,5 millió Ft támogatással9.999.000 Ft-ért

Készletről, jól felszerelt Galaxy

A bemutatott árhoz egy jól felszerelt, hétszemélyes modell tartozik. Minden benne van, ami egy nagycsaládnak szüksége van. Titanium felszereltség, automata váltóval. Business csomag 2,  Sötétített üvegek B-oszloptól hátrafelé, Panoráma nyitható napfénytető, Vonóhorog előkészítés, Moondust Silver metálfényezés és sok más extra. 

Galaxy modell készletről

Nagycsaládosok kedvence! Ford Galaxy 7 személyes modell, állami támogatással, 9.999.000 Ft-ért!

Mindennek jut hely

Kivéve a kompromisszumokat

Minden igényt kielégítő kényelem

Minden igényt kielégítő kényelem

Hét teljes méretű ülés teszi kényelmessé az új Ford Galaxyt. Az innovatív EasyFold rendszerrel a második üléssor ülései, az új Power Fold funkciónak köszönhetően pedig a harmadik üléssori ülések is, egy gombnyomásra a padlóra hajthatók, sík felületet képezve, így az autó jóformán bármilyen szállítási igényhez alkalmazkodik.

Kompromisszumok nélkül

Kompromisszumok nélkül

Nem vagyunk a kompromisszumok hívei, ahogy Ön sem az. Ezért amikor olyan autóra van szüksége, amelyben akár hét személy is kényelmesen utazhat, ugyanakkor pompás megjelenésű, csak egy választása lehet. A Galaxy, melyben mindennek jut hely, kivéve a kompromisszumokat. A nagycsaládosok kedvence! Kényelmes, biztonságos, jól néz ki.

*Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes, Galaxy Titanium, FWD, 2l TDCi, 150 LE A8 automata váltós modell esetén. A kedvezményes ár, az összes kedvezményt és az állami támogatást már tartalmazza. A hirdetésben a finanszírozási konstrukció új Ford Galaxy személygépkocsira készült. Ford Bázis finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,76% - 9,82% érték közötti lehet, 7.999.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 60 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A hirdetett finanszírozás forint alapú, fix kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A finanszírozási konstrukcióban megadott THM értéke tájékoztató jellegű, a THM meghatározása a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A finanszírozás kizárólag fogyasztók számára érhető el. A Lízingbevevőnek a finanszírozáshoz kötelező olyan teljes körű casco biztosítást kötni a személyképkocsira az általa kiválasztott biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó, amely biztosítás költségét ekként a fentebb meghatározott THM nem tartalmazza. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amely megtekinthető a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A Ford Petrányi, mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el. További részleteket megtalálja márkakereskedéseinkben. Az akció 2021.03.31-ig érvényes! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 6,2-7,1 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 161-185 g/km.  A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

Az árak 2021.03.31. forgalomba helyezésig, illetve kizárólag a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.