Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Boldog autók száma: 40 000

Az elmúlt 26 évben több ezer boldog autó találta meg nálunk kedvenc tulajdonosát!

Egy különleges ajánlat

A negyvenezredik nálunk vásárolt autó tulajdonosának

Több, mint 40 000 autót értékesítettünk

1992 óta arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek pozitív élményt és tapasztalatot nyújtsunk. 1992-ben 80 db autónak találtunk boldog tulajdonost. A több mint 26 év alatt pedig több, mint 40 000 autó találta meg a Ford Petrányinál kedvenc tulajdonosát.

A mérföldkő különleges ajánlata

A 40 000-es mérföldkövet egy különleges ajánlattal ünnepeljük meg! A negyvenezredik nálunk vásárolt autó tulajdonosának kedveskedünk egy 40%-os kedvezménnyel, melyet szervizeltetés vagy alkatrész vagy Ford ajándéktárgy rendelés esetén vehet igénybe. *

Ismerje meg és próbálja ki az új Ford Focus modelleket

Most akár 1 230 000 Ft kedvezménnyel is hozzájuthat

Az új Ford Focusra nemcsak ránézni öröm: a stílusos külső igazi belső értékeket rejt. Ez a méltán népszerű autó tökéletesre csiszolt vezetési élményt nyújt, hiszen tele van olyan modern, vezetést támogató technológiákkal, amelyek megkönnyítik a vezető dolgát, és ráadásul még biztonságosabbá is teszik az utazást. Olyan modern vezetést segítő rendszereket terveztünk bele, mint az Adaptív sebességtartó automatika, valamint az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika. A gondos mérnöki munkának köszönhetően ezek a technológiák kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a gyorsítást, a fékezést és könnyebben irányíthatóvá teszik az autót.

Próbálja ki az új Focus-t vagy bármelyik érdekes modellünket és válasszon készletről! Most az új Focust akár 1 230 000 Ft kedvezménnyel kínáljuk.

Fotók listája

40 000 boldog autó találta meg nálunk kedvenc tulajdonosát!

1992 óta arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek pozitív élményt és tapasztalatot nyújtsunk. Büszkék vagyunk, hogy az elmúlt 26 évben több, mint 40 000 autót adtunk el.

Ford Petrányi bemutatás

Rengeteg visszatérő és új ügyfelet szolgálunk ki

1992 óta ügyfeleinkért

1992 óta hosszú utat tettünk meg. Családi vállalkozásként büszkék vagyunk arra, hogy rengeteg visszatérő és új ügyfelet szolgálhatunk ki. Hiszünk abban, hogy a szolgáltatások minőségén túl, a légkör is szükséges ahhoz, hogy ügyfeleink bizalmát megőrizzük.

Akik az ügyfeleinket várják

A hozzánk látogatókat olyan munkatársak szolgálják ki, akiknek a jelentős része már több, mint 10 éve dolgozik velünk. Budapest egész területét lefedve, 3 márkakereskedésünkben jelenleg több mint 180 szakember dolgozik az ügyfeleinkért.

*A 40%-os kedvezmény a számla végösszegéből vonódik le, legkésőbb 2019. december 31-ig váltható be és maximum bruttó 500.000 Ft értékhatárig. Készpénzre nem váltható. Csak magánszemély veheti igénybe.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.