Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford EcoSport egyedi ajánlat

Ford EcoSport modellek rendkívüli kedvezményekkel

A városi dzsungelre tervezték

De abban is partner, ha megszökne onnan

Megbízható, változó körülmények között is

Az EcoSportot intelligens összkerékhajtással szereltük fel, mely rendszer meg tudja állapítani, mennyi tapadás, kanyarodási egyensúly és kormányzási érzékenység szükséges nedves, száraz vagy jeges viszonyok között, vagy ha autóját terepre viszi. A technológia optimalizálja a tapadást, bármely felületen, szükség szerint osztva el a nyomatékot az első és a hátsó tengely között. A rendszer kimagasló vezethetőséget és hatékonyságot biztosít.

Hozza ki a legtöbbet a motorjából

A forradalmi 1 literes, 3 hengeres Ford EcoBoost benzinmotor a Nemzetközi Év Motorja cím hatszoros díjazottja. Talán nem véletlenül! Mind a 100, 125, és a 140 LE-s változatban megtalálhatja ugyanazt a lenyűgöző teljesítményt, amit egy hagyományos 1,6 l-es motortól elvárhat, de mindezt gazdaságosabban, kisebb széndioxid-kibocsátással.

A biztonság az első

A legfontosabb prioritás az Ön biztonsága. Ezért az EcoSportot alaposan felszereltük olyan technológiákkal és rendszerekkel, amik az utasok és az autó védelmét szolgálják. Ilyen például a Blokkolásgátló fékrendszer (ABS), az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP), a Kipörgésgátló vagy a Keréknyomásfigyelő-rendszer. A benn ülők védelméről első, oldalsó, térd- és függönylégzsák is gondoskodik. Nem véletlen, hogy az autót 4 csillaggal jutalmazta az Euro NCAP.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.