Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford EcoSport készletről

Autóink csak Önre várnak!

Jellegzetes és sportos megjelenés

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. Vonzó, szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve. Friss, jellegzetes és sportos megjelenés.

Praktikus, állítható raktérpadló

A raktér padlójának három magassági beállítása van, így egy változtatható magasságú rejtett rekeszt hozhat létre a csomagtartó padlója alatt. Mikor legfelülre van állítva, a lehajtott ülésekkel egy teljesen lapos raktér hozható létre.

Megbízható változó körülmények között is

Az EcoSportot Intelligens összkerékhajtással szereltük fel, mely rendszer meg tudja állapítani, mennyi tapadás, kanyarodási egyensúly és kormányzási érzékenység szükséges nedves, száraz vagy jeges viszonyok között, vagy ha autóját terepre viszi. A technológia optimalizálja a tapadást, bármely felületen, szükség szerint osztva el a nyomatékot az első és a hátsó tengely között.

Hozza ki a legtöbbet motorjából

A forradalmi 1 literes, 3 hengeres Ford EcoBoost benzinmotor a Nemzetközi Év Motorja cím hatszoros díjazottja. Talán nem véletlenül! Mind a 120, mind a 140 LE-s változatban megtalálhatja ugyanazt a lenyűgöző teljesítményt, amit egy hagyományos 1,6 l-s motortól elvárhat, de mindezt gazdaságosabban, kisebb széndioxid-kibocsátással.

Készleten lévő Ford EcoSport modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

A készletes autó árak 2022.03.31. forgalomba helyezésig, illetve kizárólag a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.