Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford EcoSport ST-Line készletről

Ford EcoSport ST-Line autók készletről már 5 065 000 Ft-tól

Megbízható, változó körülmények között is

Az EcoSportot intelligens összkerékhajtással szerelték fel, mely rendszer meg tudja állapítani, mennyi tapadás, kanyarodási egyensúly és kormányzási érzékenység szükséges nedves, száraz vagy jeges viszonyok között, vagy ha autóját terepre viszi.

Kifinomult hangutasításokkal vezérelhető technológia

A Ford SYNC 3 rendszer hangutasításokkal, illetve a 8”-os színes érintőképernyős kijelzőn keresztül is irányítható. Így telefonálhat, lejátszhatja a zenéit és kezelheti a navigációt. A rendszer képes kapcsolódni az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazásokhoz is.

A biztonság az első

Az EcoSportot alaposan felszerelték olyan technológiákkal és rendszerekkel, amik az utasok és az autó védelmét szolgálják, mint például a Blokkolásgátló fékrendszer, az Elektronikus menetstabilizáló rendszer, a Kipörgésgátló vagy a Keréknyomásfigyelő-rendszer.

Lenyűgözően rugalmas

Az EcoSport belső tere meglepően tágas. A 60/40 arányban osztott, síkba hajtható hátsó ülésekkel még tovább növelhető a csomagtér, a hátsó ülés felnyitható párnáinak köszönhetően pedig az ülések teljesen síkba hajthatók, így megkönnyítik a pakolást.

A feltüntetett gépjárművek újak, 2019-ben lettek forgalomba helyezve, Az árak kizárólag a készlet erejéig érvényesek, tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.