Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Új Ford Focus év végi ajánlatunk

Próbálja ki az új Ford Focus-t vagy bármelyik érdekes modellünket és válasszon készletről

Próbálja ki az új Focus-t vagy bármelyik érdekes modellünket és válasszon készletről! Most különleges ajánlatokkal és ajándék 4 db téligumival várjuk! *

Jöjjön el, nézze meg elsők között a kategória egyik legjobb kombiját, az új Ford Focus kombit! Foglaljon időpontot tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot online! Kollégáink hamarosan felkeresik Önt telefonon vagy emailben.

Bemutatkozik az új Ford Focus

Az új Ford Focusra nemcsak ránézni öröm: a stílusos külső igazi belső értékeket rejt. Ez a méltán népszerű autó tökéletesre csiszolt vezetési élményt nyújt, hiszen tele van olyan modern, vezetést támogató technológiákkal, amelyek megkönnyítik a vezető dolgát, és ráadásul még biztonságosabbá is teszik az utazást.

Minden okkal olyan, amilyen

Az új Focus célja, hogy minden lehetséges módon fokozza a vezetési élményt. Ezért olyan modern vezetést segítő rendszereket terveztünk bele, mint az Adaptív sebességtartó automatika, valamint az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika. A gondos mérnöki munkának köszönhetően ezek a technológiák kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a gyorsítást, a fékezést és könnyebben irányíthatóvá teszik az autót.

Utazzon kényelmesen, maradjon elérhető!

Letisztult vonalvezetés és aprólékos kidolgozottság. Az új Focus belső tere minden korábbinál kényelmesebb, tágasabb és stílusosabb. Ráadásul segít, hogy Ön mindig elérhető maradjon. A SYNC 3 Hangvezérléssel lehetővé teszi, hogy biztonságosan kezelje a telefont, valamint a szórakoztató és navigációs eszközöket. (A hangvezérlés funkció magyar nyelven jelenleg nem elérhető)

Lenyűgöző teljesítmény és hihetetlen gazdaságosság

Az új Focus egyszerre erős és üzemanyag-takarékos motorkínálatában megtalálható a 8-sebességes automata vagy 6-sebességes manuális váltós változat is. Az autó külseje még stílusosabb és még áramvonalasabb – így még a stílusával is a gazdaságos autózást szolgálja.

A biztonság a legfőbb célunk

Számos intelligens funkció dolgozik azért, hogy biztonságban utazzon Ön, a családja és a többi közlekedő is. Ilyen az Aktív fékrendszer Gyalogos- és kerékpárosfelismerő rendszerrel, vagy például az Ütközésmegelőző rendszer. Ezeknek hála az autó nemcsak arra képes, hogy időben figyelmeztesse Önt a közelgő veszélyre, hanem automatikusan fékez is, ha Ön nem tud időben reagálni.

Mindennek megvan a maga helye

Az új Focus a hihetetlenül praktikusan variálható belső tér minden négyzetmilliméterét maximálisan kihasználja. Mind elöl, mind hátul bőséges helyet biztosít fejnél, lábnál és könyöknél is, így még a magasabb utasok is kényelmesen utazhat. A csomagtér növelésének érdekében a 60/40 arányban osztott hátsó ülések szinte teljesen síkba hajthatók. Emellett az állítható csomagtérpadló feljebb emelésével rejtett tárolóhely alakítható ki, míg leengedésével növelhető a raktér.

* AZ AJÁNLAT A 2018.11.01. ÉS 2018.11.30. KÖZÖTT VEVŐSZERZŐDÖTT ÉS 2018.12.31-IG FORGALOMBA HELYEZETT és átadott személygépjárművekre érvényes és más ajánlattal nem összevonható. Az ajánlat a készleten lévő modellekre, kizárólag a készlet erejéig érvényes. Az ajánlatban található ingyenes 4 db téligumi a modellre jellemző standard alapméretre vonatkozik. Tájékoztatásunk nem teljes körű, további részletekért keresse értékesítő kollégáinkat! A képeken látható autók illusztrációk. Pontos részletek és feltételekről a Ford Petrányi munkatársai szívesen tájékoztatják.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.