Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Petrányi Exkluzív ajánlatok

Izgalmas modelljeinkre most speciális ajándékokat kínálunk

Ford Explorer

Ajándék Felfedező szettel

A gigantikus SUV. Az erős plug-in hibrid. A Ford Explorer egy rendkívül precízen megtervezett, kiváló vezetési élményt kínáló SUV. Merész, lenyűgöző dizájn. Masszív terepjáró képességek. Kényelmesen befér minden, hogy a kalandokra kelljen csak koncentrálni.

Exkluzív ajánlatunk keretében Ön egy „Felfedező szettre” jogosult, mely beváltható 2021. november 30-ig vevőszerződött és a kijelölt készletes autók esetében.1

Ford Mustang Mach-E

Ajándék Ford Wallbox fali töltővel

A teljesen elektromos SUV. Az innováció és a legenda találkozása. Mindez egyben! A Mustang Mach-E a szabadság megtestesítője, amelyet ikonikus státuszából eredő szenvedélyünk ihletett. Készüljön fel arra, hogy újra és újra beleszeret a vezetésbe!

Exkluzív ajánlatunk keretében Ön egy ajándék Ford Wallbox-ra jogo­sult, mely beváltható 2021. november 30-ig vevőszerződött autók esetében.2

Ford Ranger

Ajándék vonóhoroggal

Az off-road harcos. Tekintélyt parancsol és szinte mindent elhúz, elbír. A Ford Rangerre minden körülmények között számíthat. Európa legkelendőbb pick-upja rengeteg innovatív technológiával és megoldással segíti a hatékony munkát.

Exkluzív ajánlatunk keretében Ön egy ajándék vonóhorogra jogosult, mely beváltható 2021. november 30-ig vevőszerződött autók esetében.3

1 Az ajándék „Felfedező szett” készleten lévő, kijelölt modelljeinkre érvényes, a készlet erejéig. Az ajánlat flotta kedvezménnyel nem vonható össze. A kerékpártartó használatához vonóhorog szükséges, melyet az ajánlat nem tartalmaz. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 8,9–12,0 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 202–273 g/km. A képek illusztrációk. 2 A tájékoztatás nem teljes körű, kérjük érdeklődjön kollégáinknál. Az ajánlat flotta kedvezménnyel nem vonható össze. A képek illusztrációk. 3 A tájékoztatás nem teljes körű, kérjük érdeklődjön kollégáinknál. Az ajánlat flotta kedvezménnyel nem vonható össze. A képek illusztrációk.

A Ford Explorer megismerése

Merész, lenyűgöző dizájn, masszív terepjáró képességek

Nagy terek nyújtotta luxus, akár utastérről vagy csomagtérről van szó. Az új Ford Explorer sokoldalúan alakítható ülőhelyet kínál. A második sorban található ülések elektromosan mozgathatók, így a harmadik üléssor is könnyűszerrel megközelíthető. A Power Fold technológiának köszönhetően a harmadik sor ülései egyetlen gombnyomással teljesen lehajthatók, így a csomagtér mérete nagyszerűen megnövelhető. Az összes hátsó ülést lehajtva hatalmas, 2274 literes csomagtér áll a rendelkezésünkre. 

Számokban erős: 840 Nm nyomaték, 2500 kg tömegű vontatmány. 3.0l, V6 benzinmotorral kombinált plug-in hibird. 10 sebességes automata váltó. Akár 40 km kizárólag elektromos üzemmódban. 3,5 óra alatt teljesen feltöltve.

A Ford Mustang Mach-E megismerése

Az innováció és a legenda találkozása

Bemutatjuk a Mustang Mach-E modellt: a Ford első teljesen elektromos modelljét! Gyönyörűen kidolgozott dizájn, a legmodernebb technológiák és akár 610 km elektromos hatótáv. A Mustang Mach-E egy azonnali gyorsulásra képes elektromos SUV; GT modellváltozata mindössze 3,7 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h sebességre. Készüljön fel arra, hogy újra beleszeret a vezetésbe!

Számokban erős: 580 Nm, 346 LE, 3 vezetési mód. 10 perc alatt akár 119 km hatótávval feltöltéss. 8 év vagy 160.000 km akkumulátor garancia.

Ford Ranger megismerése

Az új Ford Rangerre minden körülmények között számíthat. Európa legkelendőbb pick-upja mostantól még több innovatív technológiával, még több intelligens megoldással segíti a hatékony munkát. Fejlett rendszereivel, mint a Táblafelismerő rendszer, a Sávtartási segítség vagy a parkolóradarok biztonságosabban és magabiztosabban közlekedhet az utakon.

A Ranger Raptor számokban is Raptor: 6 vezetési üzzemód terephez igaztva. Magasan a legjobb: 28 cm-es hasmagassággal 850 mm gázlómélység. 2.0 l EcoBlue dízelmotor bi-turbó változata. 10 sebességes automata váltó. 213 LE, 500 Nm nyomaték. Vontatási képesség 2500 kg, teherbírás 620 kg.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.