Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Fiesta készletről

Ford Fiesta modellek óriási kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal

Nélkülözhetetlen és intelligens

Nélkülözhetetlen és intelligens

Ha az intelligens technológia jól működik otthonában, jól kell működnie az autójában is. Ezért az Új Fiesta a SYNC 3 technológiával könnyíti meg az életét, B&O PLAY rendszerrel teszi kellemesebbé az utazást, és nyitható panorámatetővel fokozza az élményt. De ez még nem minden. A teljes kényelemről számos további megoldás gondoskodik az autó belső terében.

Ez aztán okos!

Ez aztán okos!

A műszaki megoldásoknak mindig konkrét célt kell szolgálniuk. Amikor az Új Fiestáját beindítja, modern funkciók és rendszerek egész sora kel életre. Ilyen az Aktív ki-/beparkolást segítő és az Adaptív sebességtartó automatika, a Sávtartási segítség és a Táblafelismerő rendszer. Olyan átgondolt és hasznos megoldásokra számíthat, amelyek nélkül hamarosan el sem tudja majd képzelni az életét.

Használja ki a hatékonyságot

Használja ki a hatékonyságot

Miért kellene választania a lenyűgöző teljesítmény és a költségkímélő hatékonyság között? Az Új Fiestával mindkettőt megkaphatja. Az 1,0 literes EcoBoost benzinmotor ötször nyerte el az Év motorja nemzetközi díjat. Az Auto Start-Stop indítórendszerrel üzemanyag takarítható meg, valahányszor megáll egy lámpánál. A kifinomult vezetési dinamika és a precíziós kezelés kompromisszummentes, élvezetes vezetési élményt biztosít.

A legfontosabb a biztonság

A legfontosabb a biztonság

Az Új Fiesta modern műszaki megoldások egész sorával gondoskodik a benne ülők biztonságáról és a jármű védelméről egy esetleges balesetkor. Kulcsfontosságú funkció az Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer, az ajtó élvédő, valamint a Ford Vészhelyzeti Asszisztens. Az autó számos más rendszere közül több is szolgálja a balesetek megelőzését.

Ford Fiesta óriási kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal

Tegye a reggeli munkába való utazást olyan kellemessé, mint amilyen az első csésze frissen főtt kávé. A Ford Fiesta modelljeivel létrehoztuk a menetdinamika, valamint a személyre szabható, egyedi dizájn korábban nem tapasztalt, izgalmas keverékét. Ezáltal, Ön megalkothatja a saját stílusához legjobban illő, tökéletes Fiesta-t. Ehhez segítségére lesz a kontrasztos tetőfényezés és a széles keréktárcsa-választék is.

Egyedi ajánlat, akár 290.000 Ft* értékű kedvezménnyel, csak a Ford Petrányinál: Ford Fiesta óriási kedvezménnyel és akár, a Fiesta 311 literes csomagterével megegyező, 311 liternyi üzemanyag árának megfelelő kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal!

* A kedvezményes ár Ford Fiesta Connected 5 ajtós 1.1l 75LE M5 modell esetében érvényes. A képek illusztrációk. Ajánlatunk csak és kizárólag a készlet erejéig érvényes online rendelés esetén. Aktuális készlet listáról tájékozódjon a honlapunkon és kollégáinknál.

A készletes autó árak 2021.06.30. forgalomba helyezésig, illetve kizárólag a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.