Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Petrányi előnyök

Miért érdemes a Ford Petrányinál elvégezni a műszaki vizsgát?

Bizalom

Bizalom

A műszaki vizsga biztonsági okokból rendkívül alapos és átfogó. Annak érdekében, hogy erre autóját felkészítsük, egy előzetes átvizsgálás során feltárjuk az esetleges hibákat. A Fordnál azonban biztos lehet benne, hogy ezeket szigorú előírásoknak megfelelően a Ford szakemberei végzik el, minőségi Ford alkatrészek felhasználásával.

Mindenről tájékoztatjuk

Mindenről tájékoztatjuk

Ha bármilyen javításra van szükség, mindig tudatni fogjuk Önnel. Pontos és versenyképes árakat biztosítunk, részletes, írásbeli magyarázattal az elvégzett munkáról a számlához, ezzel is biztosítva a szervizkönyv hitelességét egy esetleges jövőbeli vásárló irányába. Ha nem tudjuk megjavítani az autót a műszaki vizsga napjáig, azonnal felajánlunk Önnek egy alternatív időpontot.

Mennyibe kerül?

Ford Economy műszaki vizsga ára

Személyautók esetén

Economy műszaki vizsga csak 25 900 Ft*

Haszongépjárművek esetén

Economy műszaki vizsga csak 29 900 Ft*

* Az új személyautókra érvényes bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza az olyan tételeket, mint a márkakereskedőkhöz történő leszállítás és az ÁFA (27%). Az új haszongépjárművekre érvényes nettó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást. Külön tételt képeznek: a jármű forgalomba helyezési illetéke és a rendszámtáblák költsége (becsült). Az ajánlat csak a kétkerékhajtású, 3500 kg alatti autókra vonatkozik, és visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.