Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Mustang limitált modell

Egyedi ajánlattal: 11.999.000 Ft

Ford Mustang GT V8 421LE modell, automata váltóval most 15.813.000 Ft helyett kedvezményes vételáron, Ford Credit Finanszírozással 11.999.000 Ft-ért lehet az Öné!

A különleges ajánlat csak erre a limitált modellre vonatkozik, amíg meg nem találja boldog tulajdonosát! A tájékoztatás nem teljes körű, a finanszírozás részleteiről érdeklődjön kollágáinknál.

A különleges külsőt a Ford GT40 versenyautó ihlette. A 27-es szám pedig a Ford Petrányi 27 éves évfordulójára utal.

A Ford GT40 amerikai versenyautó. A hatvanas években a GT40 az autóversenyek legyőzhetetlen hősének számított. 1966-ban Le Mans-ban mindhárom dobogós helyezést megszerezte a típus. Akkor a Le Mans-i husszonnégy órás versenyen három Ford GT40-est egymástól csupán méterekre intett le a célban a kockás zászló, ekkor legenda született. Miután a 60-as években Henry Ford II, a Ford akkori vezetője sikertelenül próbálta megszerezni a neves sportautó-gyártókat, a Ferrarit és a Maseratit, úgy döntött, hogy megépítteti cége saját sportkocsiját, amely felveheti a versenyt az olasz modellekkel. A Ford GT40 1966-ban a Le Mans-i 24 órás futamon mutatkozott be, amit abban az évben, illetve még három alkalommal megnyert. Ez az autó tartotta az amerikai gyártó típusai között a sebességi rekordot, ugyanis 323 kilométer/órás száguldásra volt képes. A szakállas csúcsot az előd nyomdokain járó Ford GT döntötte meg. A típusból utcai változat is készült, amiből 133 darabot gyártottak.

„Mi vagyunk a Ford. Egy pillanatra se becsüld alá a képességeinket csak mert milliós tömegautókkal árasztjuk el az utakat. Ha kell, bárkit utolérünk, bárkit megelőzünk, és megverünk abban, amihez a legjobban ért."

Henry Ford II, 1963

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.