Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Petrányi Assistance

A Ford Assistance gyors és kényelmes segélyszolgálat Európa-szerte

Hívja a Ford Assistance szolgálatot!
06 80 204 635 Magyarországon
+36 1 345 1728 Külföldön

A Ford Petrányi Assistance szolgáltatása számos előnnyel jár, amennyiben utazásai során műszaki probléma merülne fel. A Ford Assistance minden esetben gyors és kényelmes segélyszolgálatot biztosít Európa-szerte.

A Ford Assistance szolgáltatásunk a legnépszerűbb és legértékesebb ajánlataink közé tornázta fel magát ügyfeleink körében. Az Assistance szolgáltatás az első forgalomba helyezéstől számított 12 hónapig vagy a következő előírt szerviz időpontig (eltelt idő vagy megtett távolság, amelyik előbb bekövetkezik) tart.

Most kivételesen kedvezményes áron kínáljuk európai lefedettségű, maximum 12 hónapig érvényes* Ford Assistance szolgáltatásunkat, melyhez a rutinszervizek alkalmával juthat hozzá a hivatalos Ford Petrányi Márkakereskedésekben és Szervizekben. Mit is tartalmaz a szolgáltatás? Többek között:

  • Helyszíni javítás
  • Vontatás a legközelebbi hivatalos Ford Márkakereskedésbe vagy Szervizbe
  • Utazás folytatása csereautóval (5 munkanapra ingyenes), vonattal (első osztály), repülővel**
  • Szállás 3 csillagos szállodában (maximum 100€/fő/éjszaka reggelivel)**
  • És még számos kiegészítő szolgáltatás

A FORD Assistance elérhető a nap 24 órájában, az év minden napján bárhol Európában. Amennyiben élni szeretne az ajánlott lehetőséggel, kérjük, küldje el igényét az info@fordpetranyi.hu e-mail címre és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot. Személyesen is érdeklődhet bármely telephelyünkön vagy telefonon a Kapcsolat menüpont alatt szereplő telefonszámokon.

*A következő szervizig vagy 12 hónapig érvényes (amelyik korábban bekövetkezik). Jogosult gépjárművek: Ford személy- és könnyű haszongépjárművek, melyek kötelező szervizét hivatalos Ford Márkakereskedésben vagy Szervizben végezték.

**További részletekről a Ford Assistance Feltételekben tájékozódhat. Még több információért keresse Márkaszervizünket.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.