Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Utolsó benzines S-MAX modellek készletről

Válasszon az utolsó elérhető benzines S-MAX modelleink közül

Utolsó lehetőség

Ford S-MAX 1.5 EcoBoost 165 LE-s modellek készletről limitált darabszámban, nagycsaládos kedvezménnyel a Ford Petrányinál.

Ford S-MAX állami támogatással

Egy nagy családnak nagy kihívásokkal kell szembenéznie, ez pedig különösen igaz, amikor utazásra kerül sor. A 7 üléses Ford S-MAX az ilyen esetekre nyújt kényelmes megoldást, most akár 2,5 millió forintos állami támogatással.

Mi az a nagycsaládos személygépkocsi támogatás?

Az Államkincstárnál és a Kormányablakokban igényelhető, 2,5 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás. Három- vagy többgyermekes családok igényelhetik legalább 7 személyes személyautóra.

Mindennek jut hely

Kivéve a kompromisszumokat

Éljen teljes életet

Éljen teljes életet

Bármerre is vigye az élet, egy biztos, az utazása kényelmes, a megérkezése pedig stílusos lesz az S-Max-ban. Lenyűgöző dizájn egyesül a kifinomult technológiával és a dinamikus vezetési élménnyel, melyek minden utazást valódi élménnyé tesznek.

Kompromisszumok nélkül

Kompromisszumok nélkül

Nem vagyunk a kompromisszumok hívei, ahogy Ön sem az. Ezért amikor olyan autóra van szüksége, amelyben akár hét személy is kényelmesen utazhat, ugyanakkor pompás megjelenésű, csak egy választása lehet. A Ford S-MAX, melyben mindennek jut hely, kivéve a kompromisszumokat.

Felkeltettük az érdeklődését?

Keresse értékesítő kollégáinkat

A weboldalon cookie-kat használunk.