Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Utolsó benzines S-MAX modellek készletről

Válasszon az utolsó elérhető benzines S-MAX modelleink közül, akár havi 25.500 Ft lízingdíjtól*

Utolsó lehetőség

Ford S-MAX 1.5 EcoBoost 165 LE-s modellek készletről limitált darabszámban, nagycsaládos kedvezménnyel, akár havi 25.500 Ft lízingdíjtól* a Ford Petrányinál.

Ford S-MAX állami támogatással

Egy nagy családnak nagy kihívásokkal kell szembenéznie, ez pedig különösen igaz, amikor utazásra kerül sor. A 7 üléses Ford S-MAX az ilyen esetekre nyújt kényelmes megoldást, most akár 2,5 millió forintos állami támogatással.

Mi az a nagycsaládos személygépkocsi támogatás?

Az Államkincstárnál és a Kormányablakokban igényelhető, 2,5 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás. Három- vagy többgyermekes családok igényelhetik legalább 7 személyes személyautóra.

Mindennek jut hely

Kivéve a kompromisszumokat

Éljen teljes életet

Éljen teljes életet

Bármerre is vigye az élet, egy biztos, az utazása kényelmes, a megérkezése pedig stílusos lesz az S-Max-ban. Lenyűgöző dizájn egyesül a kifinomult technológiával és a dinamikus vezetési élménnyel, melyek minden utazást valódi élménnyé tesznek.

Kompromisszumok nélkül

Kompromisszumok nélkül

Nem vagyunk a kompromisszumok hívei, ahogy Ön sem az. Ezért amikor olyan autóra van szüksége, amelyben akár hét személy is kényelmesen utazhat, ugyanakkor pompás megjelenésű, csak egy választása lehet. A Ford S-MAX, melyben mindennek jut hely, kivéve a kompromisszumokat.

Felkeltettük az érdeklődését?

Keresse értékesítő kollégáinkat

* A finanszírozási ajánlat forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing. Futamidő 5 év, önrész: 50%, maradványérték 10%. S-MAX - éves ügyleti kamat: 8,17%, THM: 8,61%.  Finanszírozó partner: Merkantil Bank Zrt. Az akció során az induló THM értékének meghatározása változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás alapján, a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint lízingbeadó  lesz. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön kereskedésünkben, ahol a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. Az ajánlat kizárólag a készlet erejéig, Ford S-MAX 1,5 EcoBoost 165 LE M6 FWD Titanium modell esetén érvényes. A képek illusztrációk. Az S-MAX modell CO2-kibocsátása: 157-188 g/km, vegyes átlagfogyasztása: 6-8,2 l/100 km. Az S-MAX állami támogatással megvásárolható 7 személyes modell, melynél 2,5 millió Ft állami támogatás igényelhető. Erről további részletek: https://www.fordpetranyi.hu/ajanlatok/csaladi-autok/

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.