Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Hibrid modellek a Ford Petrányitól. Mi lesz az úti cél?

Bármire vágyik, nálunk megtalálja a tökéletes autót hozzá

Ford Focus hibrid 125LE
Most akár6.799.000 FT-tól 1

Ford Focus hibrid 125LE

Connected 1.0L EcoBoost mHEV (125LE)

A Ford Focus precíz irányíthatósága mindig figyelemre méltóan szerény fogyasztással párosult. Az EcoBoost mild hibrid motoroknak köszönhetően ez most kiegészül az alacsonyabb károsanyag kibocsátással, nagyobb teljesítménnyel és fokozott hatékonysággal.

Ford Focus hibrid 155LE
Most akár7.099.000 Ft-tól 2

Ford Focus hibrid 155LE

Connected 1.0L EcoBoost mHEV (155LE)

A Ford Focus EcoBoost Hybrid kifinomult mild hibridtechnológiája révén csökkenti a CO2-kibocsátást, optimalizálja azüzemanyag-hatékonyságot, miközben sokkal rugalmasabb vezetésiélményt is nyújt, akár 155 LE (114 kW) teljesítménnel.

Ford Puma hibrid 125LE
Most akár6.549.000 Ft-tól 3

Ford Puma hibrid 125LE

Titanium 1.0L EcoBoost mHEV (125LE)

A Ford Puma is a hibrid járművek új generációját képviseli. Kiváló teljesítményükkel, alacsony fogyasztásukkal és kedvező CO2-kibocsátásukkal a Puma jövőbemutató, EcoBoost mild hibrid motorjai messze megelőzik a hagyományos versenytársaikat.

Ford Mondeo hibrid 187LE
Most akár9.654.000 Ft-tól 4

Ford Mondeo hibrid 187LE

Trend 2.0l FHEV (187LE)

Ahogy az egy technológiailag ennyire fejlett autóhoz illik, a Mondeo hibrid hajtással is elérhető. Az elektromos és benzines hajtás előnyeit kombinálva a Mondeo Hybriddel egyszerre élvezheti az elképesztően gazdaságos működést, valamint a hihetetlen teljesítményt és vezetési élményt.

Melyik helyszínt látogatná meg?

Magyarország gyöngyszemei vagy vadregényes helyei Önre várnak

Úti célok

Minden héten egyedi helyekre kalauzoljuk

Csopak, Petrányi Pince és Borterasz

Csopak, Petrányi Pince és Borterasz

A nagy melegben biztosan mindenkinek jól esik egy frissítő. Legyen az a Balaton, egy kellemes helyszín, exkluzív panorámával. Utazási tippjeink között méltán szerepel a Petrányi Pince és Borterasz.

Dobogókő

Dobogókő

Dobogókő Magyarország egyik legkedeltebb kiránduló- és üdülőhelye a Visegrádi-hegységben. Sikerese nem véletlen, ugyanis kitűnően megközelíthető, a kilátói nagyszerű panorámát nyújtanak, ráadásul ideális választás lehet akár egy napra is.

Dunakanyar

Dunakanyar

A Visegrádi-hegység és a Börzsöny között a Duna kanyarulata Magyarország egyik legszebb pontja. Számtalan kulturális és történelmi látnivalóval, gazdag programkínálattal rendelkezik, ahova akár egy napra vagy hétvégére is érdemes lehet ellátogatni.

Eger

Eger

Eger ezeréves történelme, barokk környezete, finom borai, híres vendégszeretete Önre vár. Fedezze fel a várost, ahol a látnivalók mellett rengeteg élmény várja, az év minden évszakában.

Esztergom

Esztergom

Esztergom a Duna-kanyar egyik legfestőibb városa. Itt található az ország legfontosabb bazilikája, a Várhegyről pedig a négy égtáj felé tekintve csodálatos panorámát láthatunk. A belvárosban két központi tér is található, a főtérnek meghatározott Széchenyi tér és a közlekedési csomópontnak számító Rákóczi tér.

Hollókő

Hollókő

Budapesttől egy órányi autóútra, a falu határában nagy fekete holló jelzi, jó helyen járunk. A 380 lelket számláló Hollókő, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő falucska több mint száz éves házacskáiról ismert, de csöppet sem hasonlít skanzenre, vagy múzeumra.

Szalajka völgy

Szalajka völgy

Szilvásvárad és környéke nem véletlenül az egyik legkedveltebb hazai kirándulóhely. Az őskortól lakott Szalajka völgy a latin sal alcali után szalalkálinak nevezett hamuzsír égetése után kapta a nevét. Számos látnivalóját gyalogosan, kerékpárral vagy a híres erdei kisvonattal is felfedezhetjük.

Tihany

Tihany

Tihany Magyarország egyik legszebb fekvésű települése. A tájat vulkanikus erők formálták évmilliókkal ezelőtt, ahol olyan látványosságok várják, mint a tihanyi visszhang vagy apátság.

Ford Focus, Puma és Mondeo készletről

Családi vagy inkább romantikus utazás? Kényelmes kirándulás vagy inkább izgalmas kaland? Hegy, tópart vagy inkább síkság? Bármire vágyik, nálunk megtalálja a tökéletes autót hozzá. Válasszon akár készletről Ford Focust, Pumát vagy Mondeot és fedezzen fel új helyeket! A Ford Petrányi bepakolt az utazáshoz, készlet és jó ár, különleges ajánlat biztosítva, már csak úti célt és eszközt kell választani.

Utazási tippek

Magyar helyek, amiket mindenképp látni kell

Piknikezzünk vízesések mellett

  • Dátum: 2020 szept. 23
  • Úti célok

Nyakunkon a járvány második hulláma, de ez szerencsére nem azt jelenti, hogy ne mozdulhatnánk ki otthonról. Cikkünkben összeszedtük ország legszebb vízeséseit.

Öt ismeretlen magyar templom, amit mindenképp látni kell

  • Dátum: 2020 szept. 23
  • Úti célok

Ha a templom szót halljuk, akkor a legtöbbször egy évszázados tornyos épületre gondolunk, pedig az egyházak a XX. században igen messzire kerültek a hagyományos megoldásoktól.

Öt magyar tengerszem, amit látni kell

  • Dátum: 2020 szept. 23
  • Úti célok

Bár szívesen emlegetik tengerszemként őket, semmi közük nincsen a gleccserek elolvadásához és a jégkorszakhoz. De aki nem látogatta még meg őket, tervezzen velük!

Öt barokk kastély a mai Magyarországról

  • Dátum: 2020 szept. 23
  • Úti célok

A XVII. század hajnalától a XVIII. század végéig Európa-szerte számtalan nyomot hagyó barokk építészet a hazai paloták és kastélyok egész sorára is hatott.

[1] Az ajánlat Focus MildHybrid 1.0l EcoBoost 125 LE-s 5 ajtós Connected modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,77% - 9,03% érték közötti lehet, 5.439.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 60 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat. Az ajánlat 2021. március 31-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

[2]  Az ajánlat Focus MildHybrid 1.0l EcoBoost 155 LE-s 5 ajtós Connected modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,77% - 9,03% érték közötti lehet, 5.679.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 60 hónapos futamidőnél. Az ajánlat Focus MildHybrid 1.0l EcoBoost 155 LE-s 5 ajtós Connected modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,77% - 8,60% érték közötti lehet, 5.571.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 60 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat. Az ajánlat 2021. március 31-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Vegyes üzemanyag-fogyasztás:  4,8-6,8 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 108-153 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

[3] Az ajánlat Ford Puma Titanium 1.0T, 5 ajtós, 125LE MHEV EUR6.2 M6 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,77% - 9,03% érték közötti lehet, 5.239.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 60 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A Ford márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.  Az ajánlat 2021. március 31-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,0-6,6 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 113-150 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

[4]  Az ajánlat Mondeo Hybrid 2.0l 187 LE-s kombi Trend modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 7,27% - 10,09% érték közötti lehet, 7.723.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 60 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat. Az ajánlat 2021. március 31-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Vegyes üzemanyag-fogyasztás:  5,2-6,3 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 118-144 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

A weboldalon cookie-kat használunk.