Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Hozom-viszem szerviz akár 1 Ft-ért

Autója szervizelése nem várhat, s Önnek sem kell!

Elmegyünk autójáért

A hozom-viszem szolgáltatás legfőbb előnye az, hogy nem kell kimozdulnia otthonából, járművét az Ön által megadott helyen és időben átvesszük, majd a szervizelés elvégzését követően házhoz is szállítjuk azt.

Videófelvétel

A javítási, karbantartási munkálatokról az ügyfelek pontos képet kaphatnak a már korábban bevezetett Ford Video Check szolgáltatás segítségével, melynek során részletes videofelvétel készül autójuk átvizsgálásáról, és az elvégzett javításokról.

Online bejelentkezés

Készen állunk rá, hogy elmenjünk autójáért, s karbantartás után visszavigyük azt. Amennyiben hozom-viszem szolgáltatásunk igénybe veszi, s online foglal szerviz időpontot, a gépjármű utastér fertőtlenítésről is gondoskodunk Önnek!

Szolgáltatás működése

1. lépés: A szerviz bejelentkezés oldalon jelölje be a "Hozom-viszem szolgáltatás igénylése" mezőt. A megjelenő további mezőkben adja meg a felvételi és leadási pont idejét és helyszínét, valamint a szolgáltatás igényléséhez szükséges további adatokat.

2. lépés: Egy munkatársunk ellenőrzi a bejelentkezés adatait, melynek megerősítéséről Ön értesítést kap a korábban megadott E-mail címen. Fix áras szerviz csomagjainkat előre, akár bankkártyával is kifizetheti.

3. lépés: Egy sofőr az Ön által megadott felvételi időpontban és helyszínen átveszi Öntől autóját.

4. lépés: A szerviz elkészültekor Ön értesítést kap a korábban megadott E-mail címen. Amennyiben online bankkártyás fizetést jelölt be korábban, és nem rendezte a szolgáltatás díját korábban, az értesítőben egy fizetési hivatkozáson keresztül kényelmesen, online kifizetheti azt.

5. lépés: Egy sofőr a megadott leadási időpontban és helyszínen átadja Önnek autóját. Helyszíni készpénzes fizetés esetén a sofőrnek kell kfizetnie a szolgáltatás díját.

Választható fertőtlenítési módok

Fertőtlenítő spray vagy ózonos fertőtlenítés

Fertőtlenítő spray

Bruttó 3.990 Ft-ért

A fertőtlenítéshez használt termék a Loctite SF7080 spray, mely hatékony a szennyezett felületeken található gombákkal, vírusokkal és baktériumokkal szemben.

Ózonos fertőtlenítés

Bruttó 5.990 Ft-ért

Az ózongenerátoros fertőtlenítés teljesen veszélymentes és vegyszermentes fertőtlenítést biztosít, alkalmas higiéniai kezelésként, allergiamentesítésre, szagtalanításra.

* Az ár magánszemélyek részére, időszakos szerviz és karbantartás online foglalása esetén érvényes, minden más esetben 5.990 Ft. Az árak Budapest közigazgatási határán belül érvényesek. A spray-s fertőtlenítéshez használt termék: Loctite SF7080 fertőtlenítő – higiéniai- srpay. Tesztelve a következőkre: vírus esetén herpesz és influenza, baktériumok és gombák esetében Pseudomonas fluorescens, Staphylococcus aureus , Bacillus subtilis, Escherichia coli, Salmonella cholerasius , Candida albicans és Aspergillus fumigatus. Koronavírusra való hatásának tesztelése folyamatban.

Hozom-viszem szolgáltatás igénylése online

Rendelje meg a hozom-viszem szolgáltatást kényelmesen, online szerviz bejelentkezés során. A szolgáltatás segítségével ki sem kell mozdulnia otthonából, egy munkatársunk az Ön által megadott helyen és időben átveszi gépjárművét, szervizelés után pedig vissza is szállítja azt.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.