Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kategóriájukban az elsők

2020-ban az Év haszongépjárműve a Ford Transit Custom PHEV, az Év Pick Up járműve pedig a Ford Ranger

Transit, a minőség képviselője

A Ford Transit 1965-ös bevezetése óta igazi legendává vált. Nem véletlenül, hiszen hihetetlenül megbízható és strapabíró. Napjainkra pedig a Transit jobb lett, mint valaha: gazdaságosabb, technológiailag fejlettebb és kényelmesebb. A Transit által képviselt értékrendet és minőséget egy sor díjnyertes haszongépjármű is átvette, amelyek mindegyikét konkrét feladat ellátására tervezték.

Hozza ki a legtöbbet vállalkozásából

A Ford Petrányi márkakereskedések munkatársai professzionális szakmai tanácsokkal tudnak segíteni a vállalkozása szempontjából legelőnyösebb járműtípus és pénzügyi megoldás kiválasztásában. Később pedig legyen szó karbantartásról, meghibásodási javításról vagy akár kárügyintézésről, a Ford Petrányi megkönnyítik életét, hogy Ön a lehető legtöbbet hozhassa ki vállalkozásából.

Elsöprő győzelem a kishaszongépjárművek között

A Ford autói nyerték el az Év Haszongépjárműve és az Év Pickupja címeket

A Ford elsöprő győzelmet aratott a kishaszongépjárművek nemzetközi megmérettetésén, hiszen a Ford Tra­­­nsit Custom hibrid modelljei nyertek a 2020-as Év Haszongépjárműve (IVOTY) versenyen, a Ford Ranger pedig a 2020-as Év Pickupja (IPUA) lett. A Ford az első autógyártó, amely már kétszer is elnyerte ugyanabban az évben az IVOTY és az IPUA díjait; a vállalat 2013-ban hajtotta végre először ezt a bravúrt.

A 25 európai ország 25 neves szakújságírójából álló zsűri egyöntetűen az új Transit Custom Plug-In Hybrid és Transit Custom EcoBlue Hybrid modelleket nevezte meg a nagynevű IVOTY verseny győzteseként a franciaországi Lyonban megrendezett díjátadó ünnepségen. Európa legkelendőbb pickupja, a Ford Ranger szintén jó benyomást tett az IPUA 18 zsűritagjára az erős és takarékos 2,0 literes dízelmotorjával, valamint fejlett vezetéssegítő technológiáival.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.