Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Motorcraft 5+ Program

Ford Motorcraft szerviz ajánlatok 5+ Ford autókra

Különleges ajánlatok az 5 évesnél idősebb Ford autókra

A Ford Petrányinál figyelembe vesszük a régebbi autók szervizigényét is. 5 évnél idősebb autókra kialakított kedvező árú szervizcsomagokkal várjuk ügyfeleinket. A legfejlettebb gyári szerszámokkal, technológiával végzett autójavítási munkák minőségében biztos lehet, hiszen a Petrányi mögött több évtizedes tapasztalat és sok ezer elégedett szervizügyfél van.

Éves karbantartás az 5 évnél idősebb Ford személyautókra bruttó 29 900 Ft **, Ford haszongépjárművekre bruttó 39 900 Ft.** *** A Ford Motorcraft szerviz egy 19 pontos biztonsági ellenőrzés, olaj és olajszűrő csere, légszűrő csere. A szerviz tartalma:

Munkafelvételnél

Mérőműszerek, figyelmeztető jelzések, autóduda Működésellenőrzés
Kuplung Működésellenőrzés
Fűtési rendszer, ventilátor motor Működésellenőrzés
Ablakmosó, ablaktörlő lapátok Működésellenőrzés
Szélvédő Állapotfelmérés
Külső és belső világítás, műszerfal világítás Működés- és állapotellenőrzés
Kézifék Működésellenőrzés
Biztonsági övek Csatolási pont állapot és működésellenőrzés

Utastérben

Szagszűrő Szűrőcsere választható, térítés ellenében

Gépjármű alatt

Motor Olaj- és olajszűrő csere
Motor, sebességváltó és hátsó tengely Sérülés és szivárgásviszgálat (ahol látható)
Csövek, tömlők, vezetékek, olaj- és üzemanyag-ellátó vezetlkek, kipufogó Kábelvezetés, sérülés, kopás és szivárgásvizsgálat (ahol látható)
Gumiabroncsok Kopás- és állapotellenőrzés, oldalfal és profilmélység vizsgálata
Alváz Állapotellenőrzés
Fékrendszer Fékbetét, féktárcsa, fékdob kopásellenőrzés

Motortérben

Motor Motorolaj utántöltése
Levegőszűrő Csere
Vezetékek, csövek, tömlők, olaj- és üzemanyag-ellátó vezetékek Kábelvezetés, sérülés, kopás és szivárgásvizsgálat (ahol látható)
Motor, vákuumszivattyú, fűtés és hűtőrács Sérülés és szivárgásviszgálat
Hűtőfolyadék tágulási tartály, fékfolyadék tartály és akkumulátor Ellenőrzés/Olajpótlás
Ablakmosó tartályok Ellenőrzés

Külső résznél

Gumiabroncsok                        Légnyomás beállítás
Pótkerék Légnyomás beállítás, állapotellenőrzés
Kerékanyák Nyomatékellenőrzés

Motorcraft karbantartások: fék, akkumulátor, ablaktörlők, klíma

Versenyképes árakkal várjuk ezentúl az 5 évesnél idősebb Ford autók tulajdonosait.

FÉK

A fékek biztonsági szerepe kulcsfontosságú, ezért az időszakos karbantartás alapvető. Az alábbi csomagokat kínáljuk Önöknek.

  Ka, Fiesta, Fusion Focus, C-MAX, EcoSport Kuga, Mondeo S-MAX, Galaxy Ford Transit Connect Ford Transit
Első fékbetét csere [1] 23.900 26.900 27.900 27.900 30.900 30.900
Első féktárcsa és fékbetét csere [1] 60.900 70.900 77.900 81.900 70.900 111.900
Ford Motorcraft fékfolyadék cseréje [1] 8.900 8.900 8.900 8.900 10.900 10.900

Minden Ford Motorcraft Fékbetét Készlet a legszigorúbb Ford előírásoknak megfelelően, kimondottan Ford modellekhez lett tervezve, fejlesztve és tesztelve. A Ford Motorcraft fékrendszereknek bizonyítottan hosszabb az élettartamuk a magas hőmérséklet ellánálló képességüknek köszönhetően, még nagyobb terheltség esetén is.

AKKUMULÁTOR

Egy Ford autó rengeteg kifinomult technológiát használ, energiaellátása pedig egy ugyanilyen fejlett Ford akkumulátort igényel. A nagy kapacitás, a magas indítóáram feszültség, a tartósság, biztonság és a Motorcraft Calcium-Plus technológia mind-mind azért lett kifejlesztve, hogy Ford autója minden igényét kielégítse. A magas minőséghez megfizethető árakat biztosítunk. Új Ford akkumulátorának 3 éves jótállása pedig a beszereléssel megújul.

  Ka, Fiesta, Fusion Focus, C-MAX, EcoSport Kuga, Mondeo S-MAX, Galaxy Ford Transit Connect Ford Transit
Akkumulátor csere [2] 35.900 39.900 42.900 48.900 38.900 48.900
  43 Ah 52 Ah  60 Ah 80 Ah 60 Ah 80 Ah

Vegye igénybe szakértőink segítségét a beszereléshez! Nem csak a jó Ford akkumulátor kiválasztása, de annak megfelelő módon történő beszerelése is fontos, így elkerülheti az esetleges zavarokat autója technológiai rendszereiben. Nálunk biztonságosan és szakmailag felkészülten cserélik autója akkumulátorát.

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK

Az ablaktörlő lapátok nem tűnnek elengedhetetlenül szükségesnek, de már egy könnyű zápor is okozhat rossz látási viszonyokat. A szélvédő szennyeződéseit gyorsan és hatékonyan kell letörölni. Fontos tehát, hogy Fordja ablaktörlői tökéletesen működjenek, a kopás káros hatásai pedig megelőzhetőek az ablaktörlő lapátok időszakos cseréjével.

  Ka, Fiesta, Fusion Focus, C-MAX, EcoSport Kuga, Mondeo S-MAX, Galaxy Ford Transit Connect Ford Transit
Első ablaktörlő lapátok cseréje [3] 11.900 11.900 11.900  11.900 11.900 11.900

KLÍMA SZERVIZ, KLÍMATISZTÍTÁS

A rendszeres szervizelés segít Ford klímája állapotának megőrzésében és alacsonyan tartja a javítási költségeket. A Ford Motorcraft klíma szerviz a következő szolgáltatásokat nyújtja Önnek:

  • Teljes átvizsgálás és működésellenőrzés
  • Műszaki teljesítményteszt és kiértékelés
  • Klímarendszer tisztítás és szárítás
  • Részletes vizsgálati jelentés
  Ka, Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Kuga, Mondeo S-MAX, Galaxy Ford Transit Connect Ford Transit
Klímatisztítás [4] 5.900 5.900 5.900 5.900 5.900 5.900
Klíma szerviz [4] 12.900 12.900 12.900 12.900 12.900 12.900
Szagszűrő csere [4] 12.900 12.900 12.900 12.900 12.900 12.900

Akkumulátor csere

Akkumulátor csere ajánlatunk nem vonatkozik:
Ranger - extra nagy vagy nagy teljesítményű akkumulátorral szerelt és automata váltós-szimpla akkumulátoros variánsok
START/STOP indítású autókra
Dupla akkumulátorral szerelt modellekre
További, nagyobb teljesítményű akkumulátorok elérhetőek. Részletes tájékoztatásért, kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

Első fékbetétek cseréje

Első fékbetétek cseréje: az ajánlat Motorcraft alkatrészekre vonatkozik, C-Max 2.0 Duratec Hybrid, ST, RS és Transit 4x4 modellekre nem érvényes.

Első fékbetét és féktárcsa csere

Első fékbetét és féktárcsa csere esetén az árak Motorcraft alkatrészek beszerelése esetén érvényesek, Kuga 2012- 2.0 Duratorq és 2.0 Ecoboost motorokra, valamint Transit 2006-2014 AWD NORMÁL TENGELY és AWD MAX. TENGELY modellekre és a 2015 szeptember után gyártott Ranger 2011- modellekre nem vonatkozik.

Műszaki vizsga: 23.900 Ft [5]

Ha autója már 4 évnél idősebb, kétévente át kell mennie a Nemzeti Közlekedési Hivatal (NKH) által meghatározott műszaki vizsgán, amely biztosítja, hogy autója megfelel a biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak. Amennyiben elérkezett Fordja műszaki vizsgájának ideje, a legjobb hely ahova viheti, a hivatalos Ford márkaszerviz. A Ford Motorcraft műszaki vizsga előnyei:

Bizalom:

  • A műszaki vizsga biztonsági okokból rendkívül alapos és átfogó. Annak érdekében, hogy erre autóját felkészítsük, egy előzetes átvizsgálás során feltárjuk az esetleges hibákat. 
  • A Ford Petrányinál azonban biztos lehet benne, hogy ezeket szigorú előírásoknak megfelelően a Ford szakemberei végzik el, minőségi Ford alkatrészek felhasználásával. 
  • A Ford alkatrészek beszerelése autója jótállását nem befolyásolják, így segíthetnek megőrizni annak piaci értékét.

Ön mindenről tudni fog, ami márkaszervizünkben Fordjával történik és az esedékes szerviz időpontokról is tájékoztatjuk:

  • Ha bármilyen javításra van szükség, mindig tudatni fogjuk Önnel.
  • Pontos és versenyképes árakat biztosítunk, részletes, írásbeli magyarázattal az elvégzett munkáról a számlához, ezzel is biztosítva a szervizkönyv hitelességét egy esetleges jövőbeli vásárló irányába.
  • Ha nem tudjuk megjavítani az autót a műszaki vizsga napjáig, azonnal felajánlunk Önnek egy alternatív időpontot.

[1] Érvényességi korlátozások: Az ajánlott bruttó fogyasztói árak a megadott kategóriákban az 5 évnél idősebb autókra vonatkoznak. Az árak anyag és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák. Első fékbetétek cseréje: az ajánlat Motorcraft alkatrészekre vonatkozik, ST, RS és Transit 4x4 modellekre nem érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

[2] Érvényességi korlátozások: Az ajánlott bruttó fogyasztói árak a megadott kategóriákban az 5 évnél idősebb autókra vonatkoznak. Az árak anyag és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

[3] Érvényességi korlátozások: Az ajánlott bruttó fogyasztói árak a megadott kategóriákban az 5 évnél idősebb autókra vonatkoznak. Ablaktörlő lapátok: Ford Motorcraft ablaktörlő lapátokat jelent, kivéve azoknál a régebbi modelleknél, amelyekhez nem elérhető a Motorcraft ablaktörlő lapát. Az árak anyag és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

[4] Érvényességi korlátozások: Az ajánlott bruttó fogyasztói árak a megadott kategóriákban az 5 évnél idősebb autókra vonatkoznak. Az árak anyag és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

[5] Az ajánlat csak a kétkerékhajtású, 3500 kg alatti autókra vonatkozik, és visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

[**] Az árak anyag- és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák.

A Motorcraft 5+ szolgáltatást a garanciaidőn túli, 5 évesnél idősebb autókhoz ajánljuk. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Motorcraft éves szerviz nem egyenértékű a gyári garanciával rendelkező járművekhez előírt periodikus karbantartással, azt nem helyettesíti. Amennyiben Önnek gyári garanciával rendelkező autója van, kérjük, válassza a garancia érvényesítéséhez előírt szolgáltatásokat, ellenkező esetben elveszítheti a garanciáját!

[***] A haszongépjárműveknél feltüntetett ár a Transit Connect és Transit modellekre vonatkozik, a Transit 4x4 modellt kivéve.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.