Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Mustang készletről

A Ford Mustang modell már csak ebben az évben érhető el új autóként

Döntse el Ön, mikor zúgjon fel a motor

Szeretné Ön megválasztani azt a pillanatot, amikor végre duruzsolni kezd a legendás motorhang? Ezzel a különleges kipufogó-beállítási funkcióval Ön döntheti el, mikor szeretné felhívni a figyelmet autójára. Ha pedig csendes lakóövezeten halad keresztül, kapcsolja kipufogóhangját csendesebb üzemmódra.

Precíz irányítás

A MagneRide™ lengéscsillapító-rendszer a 2018-as Mustang vadonatúj részlete. A csúcstechnológiás rendszer érzékelői segítségével a felfüggesztés négy sarkát, egymástól függetlenül tudja az útviszonyoknak megfelelően állítani. Így Ön még a legkanyargósabb utakat is teljes magabiztossággal élvezheti.

Személyre szabható technológia

Az új Ford Mustangot vadonatúj 12”-es LCD-kijelzős műszerfallal szereltük fel. Minden út előtt beállíthatja kedvenc színét, a sebességmérő és a többi kijelző elhelyezkedését, ahogy az Ön ízléséhez leginkább passzol. A MyMode pedig megjegyzi az Ön kedvenc beállításait.

A legújabb, hangvezérelt technológia

Az Apple CarPlay és az Android Auto-hoz csatlakoztatható Ford SYNC 3 új szintre emeli az autós szórakoztatást. A könnyen értelmezhető, hangvezérléssel is irányítható rendszer segítségével számos funkciót kezelhet anélkül, hogy kezét a kormányról felemelné.

Ford Mustang idén utoljára, akár egyedi dizájnnal

Nagyobb teljesítmény. Intelligens csúcstechnológia. Még kifinomultabb dizájn. Mindez egy legendás, ikonikussá vált autóban. Az összetéveszthetetlen, dinamikus külsőhöz egy újragondolt, szemet gyönyörködtető belső jár. A fejlett technológiák között kitűnik az új, 12"-es digitális műszerfal. A Mustang erőteljes 5,0 literes motorját a precíziós MagneRide™ rendszer teszi még lenyűgözőbbé. Akár a Fastback, akár a kabrió változat ragadja meg képzeletét, a Ford Mustanggal a sebességmámor új szintjét tapasztalhatja meg.

Nem visszatérő lehetőség, hogy Ford Mustangot vásároljon! A legendás Ford Mustang már csak ebben az évben érhető el új autóként. A különleges külső dizájn opcionálisan választható. A feltételekről érdeklődjön kollégáinknál.

* A képek illusztrációk. Ajánlatunk csak és kizárólag a készlet erejéig érvényes online rendelés esetén. Aktuális készlet listáról tájékozódjon a honlapunkon és kollégáinknál.

Készleten lévő Ford Mustang modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.