Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Online szerviz bejelentkezés

Online szerviz bejelentkezés esetén 5.000 Ft kedvezményt adunk ajándékba a következő szerviz látogatásnál.

Az online bejelentkezés előnyei

Szerviz gyorsan és kényelmesen

Kedvezőbb ár

Jelentkezzen be most online! Az 5000 Ft-os ajándék kedvezménnyel jól jár, hiszen ez már biztos kedvezményt jelent Önnek a következő szerviz alkalommal! Nálunk megéri, autója pedig megérdemli!

Kényelmes

Nem szereti, ha a telefonon várakoztatják a kapcsolásig? Jobban kedveli, ha maga döntheti el, hogy mikor viszi autóját szervizbe és nem javasolnak egy időpontot? Kényelmesen és bármikor foglalhat és választhat időpontot, ha az online bejelentkezést választja.

Gyors

Csak néhány kattintás és már kész is az időpont foglalás. Ha számít, hogy milyen gyorsan jelentkezik be és foglal időpontot autója szervizelésére, s nincs ideje várakozni, az online bejelentkezést Önnek találták ki! Jelentkezzen be gyorsan!

Most 5.000 Ft kedvezményt adunk ajándékba online bejelentkezés esetén

Online bejelentkezése most 5.000 Ft-ot ér Önnek. Ajándék kedvezményét a következő szerviz látogatásánál válthatja be. Kérjük, őrizze meg a visszaigazoló e-mailt és a kedvezmény beváltásához szükséges kódját.

A Ford Petrányi márkaszervizeiről

Megbízható gondoskodás autója számára

Három telephelyen várjuk Önt

A Petrányi-Autó Kft. három telephelyen várja szerviz és karosszéria munkára ügyfeleit. Márkaszervizeink a legmodernebb technikával felszereltek, a szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel rendelkeznek.

Munkatársaink minősített szerelők

Szerelőink mind minősített Ford szerelők, folyamatosan részt vesznek a szakirányú oktatásokon, hogy a legújabb technikákat elsajátíthassák.

Karosszéria ügyintézés

Karosszéria műhelyeink a legnagyobb magyarországi biztosító társaságokkal állnak szerződésben, így jogosultak vagyunk helyi kárfelvételre, ezzel is gyorsítva a sérült autók ügyintézését.

Szerviz programok

Autóink megbízhatóságáról azután is gondoskodunk, miután értékesítettük őket. Ezért készítettünk mindenki számára átlátható szerviz programokat és olyan csomagokat, melyekkel Ford tulajdonosként biztosan elégedett lesz.

* Az ajánlat 2021. december 31-ig érvényes, amennyiben webes foglalórendszerünkön keresztül történik a szerviz bejelentkezés, s kizárólag csak magánügyfelek részére vonatkozik. A visszaigazoló e-mail kézhezvételétől számított 2 éven belül érvényesíthető a kedvezmény, szervizszolgáltatás igénybevétele esetén.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.