Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Parkolóradar ajánlat

Hátsó parkolóradar 3 év alkatrész-garanciával

A parkolás örökös probléma. Nemcsak a városi tömegben közlekedőknek és a kezdő sofőröknek okoz gyakran fejfájást, hiszen a gyakorlott autósok is kerülhetnek olyan helyzetbe, amikor nagyon szűk helyre kell „bevarázsolni” a gépkocsijukat.

Ráadásul mindenkinek máshol van az a távolság, amit komfortosnak él meg egy-egy beállás esetén. Talán éppen ebből a különbségből adódik, hogy az autósérülések jelentős része parkolás közben történik. Persze vannak olyan nehezen belátható tereptárgyak is, amikről induláskor elfeledkezünk. Tipikusan ilyenek a területi határokat jelölő alacsony kőoszlopok, amiket gyakorta csak későn észlelünk. Ennek a kellemetlenségnek a kivédésére szolgálnak a parkolóradarok. Ezek segítségével könnyebbé válik a parkolás és a szűk helyeken való manőverezés egyaránt. Ezért a Ford Petrányi a gyári minőségű első-hátsó parkolóradart most beszerelve rendkívül kedvező áron kínálja.

Kiemelt ajánlataink

  • Hátsó parkolóradar a Ford Petrányitól 3 év alkatrész-garanciával 56.990 Ft-ért*.
  • Első és hátsó parkolóradar a Ford Petrányitól 3 év alkatrész-garanciával 129.980 Ft-ért*.

Miért érdemes beszereltetni radarunkat?

  • Mert könnyebbé válik a parkolás és a szűk helyeken való manőverezés.
  • Mert segítségével megóvhatja autóját a sérülésektől és az azzal járó kellemetlenségektől, valamint a biztosítási díja emelkedésétől.
  • Mert így autója jobban tartja az értékét.

* A feltüntetett árak a beszerelést és az áfá-t tartalmazzák, és visszavonásig érvényesek.
A parkolóradarok matt fekete színűek, de igény esetén a karosszéria színére fényezhetőek. Az árak a fényezés költségét nem tartalmazzák.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.