Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Puma készletről

Ford Puma modellek óriási kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal

Élmény a vezetés

Élmény a vezetés

A Ford Pumában innovatív technológiai megoldások sora gondoskodik az egyedülálló vezetési élményről. A Testreszabható vezetési tulajdonságok és a Ford Co-Pilot360 vezetéstámogató rendszerek hatékony segítséget nyújtanak a gyorsítás, a fékezés és a kormányzás során. Az Adaptív sebességtartó automatika, az Ütközésmegelőző rendszer és a Vészhelyzeti kormány asszisztens pedig folyamatosan szemmel tartják Ön előtt az utat és időben figyelmeztetnek az esetleges veszélyforrásokra.

Tökéletes egyensúly

Tökéletes egyensúly

Az új Ford Puma stílusos belterében kellemes tapintású bőrkárpit, kifinomult dizájn és részletekig átgondolt technológiai és formai megoldások fogadják az utasokat. Az első ülések kényelméről speciális deréktámasz és integrált masszázsfunkciók gondoskodnak, az egyedülálló vezetési élményért pedig innovatív technológiák és intelligens funkciók sora felel. 12,3"-os digitális műszerfal, külső alkalmazások futtatására is felkészített SYNC 3 információs- és szórakoztatóközpont fejlett, 8"-os érintőképernyővel és beépített FordPass Connect modemmel.

Előrelépés minden tekintetben

Előrelépés minden tekintetben

A Ford Puma már a tisztább, hybrid elektromos járművek új generációját képviseli. Kiváló teljesítményükkel, bámulatosan alacsony üzemanyagfogyasztásukkal és rendkívül kedvező CO2 kibocsátásukkal a Puma jövőbemutató, EcoBoost hybrid motorjai messze megelőzik a hagyományos, nem hybrid versenytársaikat.

Védelemre tervezték

Védelemre tervezték

A veszélyforrásokra figyelmeztető Ütközésmegelőző rendszertől a tapadásért és stabilitásért felelős intelligens technológiai megoldásokig minden egyes fejlesztésünk középpontjában az Ön védelme állt. Az új Ford Pumában ezért kifinomult vezetéstámogató rendszerek sora gondoskodik a vezető, az utasok és a többi közlekedő biztonságáról.

Ford Puma óriási kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal

Az élet vibráló, változékony és sokkalta izgalmasabb. A vadonatúj Ford Puma tökéletesen megragadja ezt az életérzést. A terepjárók sportos energiáját a kompakt városi autók dinamikus kialakításával, valamint a prémium személyautók stílusos kifonomultságával ötvöző Ford Puma az automotív azonosságtudat új irányvonalát testesíti meg. Vonzó kialakítású külseje szemet gyönyörködtető látvány, amelyet nem fog gyorsan elfelejteni. Az intelligens vezetéstámogató technológiák széles választékával és a hatékony hibridtechnológia új generációjával együtt a teljes egészében új Ford Puma a tökéletes társ a városi színtéren.

Egyedi ajánlat, akár 800.000 Ft* értékű kedvezménnyel, csak a Ford Petrányinál: Új Ford Puma óriási kedvezménnyel és akár, a Puma 456 literes csomagterével megegyező, 456 liternyi üzemanyag árának megfelelő kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal!

* A kedvezményes ár Ford Puma Titanium, 1.0 l EcoBoost 125 LE M modell esetében érvényes. A képek illusztrációk. Ajánlatunk csak és kizárólag a készlet erejéig érvényes online rendelés esetén. Aktuális készlet listáról tájékozódjon a honlapunkon és kollégáinknál.

Készleten lévő Ford Puma modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Az árak 2021.03.31. forgalomba helyezésig, illetve kizárólag a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk önnek, honlapunkon "sütiket" használunk.