Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Puma. Vegye próbára!

Limitált ajánlatunk Puma modellre. 6 hónap próbaidő, havi bruttó 76.200 Ft-ért és egy visszautasíthatatlan ajánlat. Biztosan tudjuk, hogy meg fogja venni!

Féléves tesztvezetés
Vegye próbára

Féléves tesztvezetés

Havi nettó 76.200 Ft-ért

Fél év tesztvezetés. Ki hallott már ilyet? Ráadásul nagyon kedvező havi díj ellenében. Próbálja ki! Megszereti. Meg akarja majd tartani, mert biztosan tudunk adni olyan ajánlatot Önnek!

Próbakörök
Vegye biztosra

Próbakörök

A szokásaihoz igazítva

Utazás, munka, kikapcsolódás, otthon. A Puma mindenhol megállja a helyét. Az Ön választása megtérül. Biztosra veheti!

A Puma az Öné
Vegye meg

A Puma az Öné

Ez egy olyan ajánlat

Fél év után biztosan tudunk olyan ajánlatot adni Önnek, melyet nem tud visszautasítani. Ford Puma. Most vegye meg!

Érdekli az ajánlatunk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük, hogy személyes adatainak megadása előtt olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót. Ön személyes adatai megadásával önként hozzájárul ahhoz, hogy az Adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően kezeljük személyes adatait.

GDPR hozzájárulásKijelentem, hogy Petrányi-Autó Kft. Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltakat elolvastam és megértettem. Hozzájárulok ahhoz, hogy a Petrányi-Autó Kft., valamint a Ford-csoport:

A Petrányi-Autó Kft. reklámküldés céljából csak az Ön nevét, valamint az itt megjelölt elérhetőségét fogja kezelni. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az igénybe vett szolgáltatásunk teljesítésével kapcsolatban az Ön által megadott elérhetőségen reklámnak nem minősülő rendszerüzenetet küldhetünk Önnek.

Bemutatkozik a Ford Puma

Merész formák, emberközpontú dizájn

Élmény a vezetés

Élmény a vezetés

A Ford Pumában innovatív technológiai megoldások sora gondoskodik az egyedülálló vezetési élményről. A Testreszabható vezetési tulajdonságok és a Ford Co-Pilot360 vezetéstámogató rendszerek hatékony segítséget nyújtanak a gyorsítás, a fékezés és a kormányzás során. Az Adaptív sebességtartó automatika, az Ütközésmegelőző rendszer és a Vészhelyzeti kormány asszisztens pedig folyamatosan szemmel tartják Ön előtt az utat és időben figyelmeztetnek az esetleges veszélyforrásokra.

Tökéletes egyensúly

Tökéletes egyensúly

Az új Ford Puma stílusos belterében kellemes tapintású bőrkárpit, kifinomult dizájn és részletekig átgondolt technológiai és formai megoldások fogadják az utasokat. Az első ülések kényelméről speciális deréktámasz és integrált masszázsfunkciók gondoskodnak, az egyedülálló vezetési élményért pedig innovatív technológiák és intelligens funkciók sora felel. 12,3"-os digitális műszerfal, külső alkalmazások futtatására is felkészített SYNC 3 információs- és szórakoztatóközpont fejlett, 8"-os érintőképernyővel és beépített FordPass Connect modemmel.

Előrelépés minden tekintetben

Előrelépés minden tekintetben

A Ford Puma már a tisztább, hybrid elektromos járművek új generációját képviseli. Kiváló teljesítményükkel, bámulatosan alacsony üzemanyagfogyasztásukkal és rendkívül kedvező CO2 kibocsátásukkal a Puma jövőbemutató, EcoBoost hybrid motorjai messze megelőzik a hagyományos, nem hybrid versenytársaikat.

Védelemre tervezték

Védelemre tervezték

A veszélyforrásokra figyelmeztető Ütközésmegelőző rendszertől a tapadásért és stabilitásért felelős intelligens technológiai megoldásokig minden egyes fejlesztésünk középpontjában az Ön védelme állt. Az új Ford Pumában ezért kifinomult vezetéstámogató rendszerek sora gondoskodik a vezető, az utasok és a többi közlekedő biztonságáról.

* A hirdetésben szereplő ajánlat nem minősül ajánlattételnek, csak tájékoztató jellegű. Részletes információkat és ajánlatot kollégánk biztosít. A feltüntetett ár nettóban 60.000 Ft, bruttóban 76.200 Ft. Amennyiben az autó 6 hónapnál hamarabb kerül leadásra, illetve 6 hónap után mégsem kerül megvételre, az elszámolási kötelezettséggel jár, melynek pontos részleteit a személyesen Önnek kidolgozott ajánlatban tüntetjük fel. A képek illusztrációk. Az első féléves havi díjas ár biztosításokkal és járulékookkal együtt értendő. A tájékoztatás nem teljes körű. Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.