Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Ranger készletről

Ford Ranger modellek készletről, 1,9%-os fix kamatozású finanszírozással, akár 12%-os kedvezménnyel

A kemény munkánál is észnél van

A kemény munkánál is észnél van

Az új Ford Rangerre minden körülmények között számíthat. Európa legkelendőbb pick-upja mostantól még több innovatív technológiával, még több intelligens megoldással segíti a hatékony munkát. Fejlett rendszereivel, mint a Táblafelismerő rendszer, a Sávtartási segítség vagy a parkolóradarok biztonságosabban és magabiztosabban közlekedhet az utakon. A Visszagurulásgátló, a Lejtmenet-szabályzó és az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika pedig hozzájárul, hogy bármilyen helyzetben ura maradjon a járműnek.

Strapabíró és komfortos

Strapabíró és komfortos

Az átgondolt mérnöki tervezésnek és a legkiválóbb anyagok használatának eredménye egy tartós és erős, ugyanakkor kényelmes és tágas beltér, ahol most egy beépített FordPass Connect modem is helyet kapott. A fejlett technológiának köszönhetően az új Ford Ranger távolról is nyitható és zárható, képes valós idejű forgalmi adatok alapján navigálni, nagysebességű Wi-Fi-jén keresztül pedig bármikor kapcsolódhatnak az utasok a világhálóra. Talán még soha nem volt ilyen jó Ford tulajdonosnak lenni.

Teljesítmény, hatékonyság és kifinomultság

Teljesítmény, hatékonyság és kifinomultság

Az új Ford Ranger mostantól még nagyobb munkabírású és még hatékonyabb. Nagy teljesítményű motorjait úgy tervezték, hogy az üzemanyag minden cseppjét tökéletesen hasznosítsák, a továbbfejlesztett, új sebességváltóval pedig gond nélkül alkalmazkodik a legszélsőségesebb terepviszonyokhoz és időjárási körülményekhez. Az olyan hasznos technológiai megoldásaival, mint az Auto Start-Stop indítórendszer, vagy a sokoldalú fedélzeti számítógép, a masszív Ranger ész és erő tökéletes összhangját nyújtja.

Fejlett biztonsági technológia

Fejlett biztonsági technológia

Az új Ford Ranger kifinomult biztonsági megoldásait és intelligens védelmi rendszereit úgy terveztük, hogy megóvják Önt, utasait és a többi közlekedőt. Némelyikük, pl. az Ütközésmegelőző rendszer segít megelőzni a baleseteket, csökkentik azok valószínűségét. Mások, pl. a légzsákok, az ütközések során védik a vezető és utasok testi épségét, csökkentve az esetleges sérülések súlyosságát. Mindezeken túl a jármű további biztonsági rendszerekkel is rendelkezik, melyek a szerszámok és eszközök szállítását teszik kockázatmentessé.

Ford Ranger kedvezménnyel, opcionális egyedi dizájnnal

A Ford Ranger, az Év Pick-Up-ja készletről azonnal vihető NHP 1,9%-os fix kamatozású finanszírozással, akár 12%-os kedvezménnyel (kivéve Raptor esetében)! A különleges külső dizájn opcionálisan választható. A feltételekről érdeklődjön kollégáinknál.

Miért érdemes az NHP Hajrát választani?

 • Kifejezetten a kisvállalkozások fejlesztését célzó program
 • Forintban felvehető finanszírozás
 • Kedvező kamatkonstrukció – mindössze évi 1,9%
 • Kedvező futamidő, akár 8 évre is felvehető
 • Kiszámítható, fix költségek minden hónapban

A termék legfontosabb jellemzői

 • Forint alapú, fix kamatozású, zárt- vagy nyíltvégű pénzügyi lízing finanszírozás
 • Ügyleti kamata fix 1,9%
 • Futamideje: 12 - 96 hónap
 • Minimális önerő mértéke: bruttó vételár 20%-a
 • Minimálisan felvehető hitelösszeg 1 millió forint
 • Casco megkötése kötelező
 • Zártvégű pénzügyi lízing esetén biztosított az ingyenes előtörlesztés lehetősége

A konstrukcióban előírt feltételek és elvárások

 • A finanszírozást a program keretében kizárólag a törvényben (2004. évi XXXIV. tv.) előírt feltételeknek megfelelő, belföldi székhelyű KKV-nak minősülő vállalkozások, egyéni vállalkozók, egyéni vállalkozó őstermelők igényelhetik.
 • Nem minősül KKV-nak (az NHP vonatkozásában) az a vállalkozás, amelyben az állam vagy az önkormányzat közvetlen vagy közvetett tulajdoni részesedése - tőke vagy szavazati joga alapján - külön-külön vagy együttesen meghaladja a 25%-ot.
 • További elvárás a programban részt vevő KKV-val szemben, hogy a KKV-kra vonatkozó fenti személyi feltételeknek meg nem felelő és nem magánszemély tulajdonosok (ideértve az állami és önkormányzati tulajdonosokat is) közvetlen és közvetett részesedése a lízingszerződés futamideje alatt sem haladhatja meg a 25%-ot.

Finanszírozható eszközök köre

 • Kishaszongépjármű
 • Busz (9*-16 fő)* amennyiben 8704-es VTSZ számú
 • A program keretében csak olyan eszköz vásárolható, amely a vállalkozás üzleti tevékenységét szolgálja. Személygépkocsi beszerzése kizárólag abban az esetben finanszírozható, ha a Lízingbevevő főtevékenysége 2018. június 30-tól folyamatosan személyszállítás.
 • Befogadási kor új és használt személy- és kishaszongépjárművek esetében maximum 5 éves korig.

Fizetendő díjak

 • Hitelbiztosítéki nyilvántartásba történő bejegyzés költsége
 • Szerződésszegésből fakadó költségek (az ÁSZF és az Általános Üzletszabályzat rendelkezései szerint)
 • Beküldendő dokumentumok a kérelem rögzítéséhez, hitelbírálathoz.

Tekintettel arra, hogy a fenti információk nem minősülnek teljes körű tájékoztatásnak, ezért feltétlenül javasoljuk, alaposan tanulmányozzák át a Magyar Nemzeti Bank vonatkozó terméktájékoztatójának rendelkezéseit, mely ezen a linken érhető el.

Az árak 2021.03.31. forgalomba helyezésig, illetve kizárólag a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk önnek, honlapunkon "sütiket" használunk.