Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Exkluzív ajánlataink kompakt szabadidő-autókra

Élvezze az autózást, és fedezze fel családjával, barátaival Magyarország csodáit

Új Ford Kuga

Új Ford Kuga

Akár havi 67.000 Ft lízingdíjtól*

A Plug-in hibrid Kugával bármi lehetséges. A két teljesen új hibrid változatban kapható Ford Kuga korszerűbb, tisztább és gazdaságosabb SUV-vezetési élményt biztosít. Egyaránt otthon érzi magát a dimbes-dombos tájakon és a városi
ingázás közben is. Bárhová is vigye az útja, a robusztus SUV-képességek és a gyönyörű kialakítás tökéletes egyensúlyát élvezheti. Új Ford Kuga készletről egyedi dizájnnal akár havi 67.000 Ft lízingdíjtól!*

Új Ford Puma

Új Ford Puma

Akár havi 49.000 Ft lízingdíjtól*

A terepjárók sportos energiáját a kompakt városi autók dinamikus kialakításával ötvöző Ford Puma stílusosan érzéki, amihez átgondolt funkcionalitás is párosul. Az intelligens vezetéstámogató technológiák széles választékával és a hatékony hibridtechnológia új generációjával együtt a teljes egészében új Ford Puma a tökéletes társ a városi színtéren. Új Ford Puma készletről egyedi dizájnnal akár havi 49.000 Ft lízingdíjtól!*

Melyik helyszínt látogatná meg?

Magyarország gyöngyszemei vagy vadregényes helyei Önre várnak

Úticélok

Minden héten egyedi helyekre kalauzoljuk

Dunakanyar

Dunakanyar

A Visegrádi-hegység és a Börzsöny között a Duna kanyarulata Magyarország egyik legszebb pontja. Számtalan kulturális és történelmi látnivalóval, gazdag programkínálattal rendelkezik, ahova akár egy napra vagy hétvégére is érdemes lehet ellátogatni.

Dobogókő

Dobogókő

Dobogókő Magyarország egyik legkedeltebb kiránduló- és üdülőhelye a Visegrádi-hegységben. Sikerese nem véletlen, ugyanis kitűnően megközelíthető, a kilátói nagyszerű panorámát nyújtanak, ráadásul ideális választás lehet akár egy napra is.

Eger

Eger

Eger ezeréves történelme, barokk környezete, finom borai, híres vendégszeretete Önre vár. Fedezze fel a várost, ahol a látnivalók mellett rengeteg élmény várja, az év minden évszakában.

Tihany

Tihany

Tihany Magyarország egyik legszebb fekvésű települése. A tájat vulkanikus erők formálták évmilliókkal ezelőtt, ahol olyan látványosságok várják, mint a tihanyi visszhang vagy apátság.

Csopak, Petrányi Pince és Borterasz

Csopak, Petrányi Pince és Borterasz

A nagy melegben biztosan mindenkinek jól esik egy frissítő. Legyen az a Balaton, egy kellemes helyszín, exkluzív panorámával. Utazási tippjeink között méltán szerepel a Petrányi Pince és Borterasz.

Hollókő

Hollókő

Budapesttől egy órányi autóútra, a falu határában nagy fekete holló jelzi, jó helyen járunk. A 380 lelket számláló Hollókő, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő falucska több mint száz éves házacskáiról ismert, de csöppet sem hasonlít skanzenre, vagy múzeumra.

Szalajka völgy

Szalajka völgy

Szilvásvárad és környéke nem véletlenül az egyik legkedveltebb hazai kirándulóhely. Az őskortól lakott Szalajka völgy a latin sal alcali után szalalkálinak nevezett hamuzsír égetése után kapta a nevét. Számos látnivalóját gyalogosan, kerékpárral vagy a híres erdei kisvonattal is felfedezhetjük.

Ford Kuga és Puma készletről

A Ford Petrányinál úgy gondoljuk, hogy sokszor pont az út a lényeg. Ezért SUV autóinkra exkluzív Petrányi ajánlatokkal várjuk. Válassza ki az Önnek megfelelőt és használja ki a vissza nem térő lehetőséget! Válogasson a készleten lévő új Ford Kuga és Puma modellek közül.

* A finanszírozási ajánlat forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing. Futamidő 5 év, önrész: 50%, maradványérték 10%. Kuga - éves ügyleti kamat: 3,53%, THM: 3,64%, Puma - éves ügyleti kamat: 3,62% THM: 3,76%. Finanszírozó partner: Merkantil Bank Zrt. Az akció során az induló THM értékének meghatározása változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás alapján, a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint lízingbeadó  lesz. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön kereskedésünkben, ahol a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. Az ajánlat kizárólag a készlet erejéig, Ford Kuga 1,5 EcoBoost 150 LE M6 FWD Titanium 5 ajtós, és Puma 1,0 EcoBoost 125 LE M6 FWD Titanium 5 ajtós modell esetén érvényes. A képek illusztrációk. A Puma modell vegyes üzemanyag-fogyasztása: 5,0-6,6 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 113-150 g/km. A Kuga modell vegyes üzemanyag-fogyasztása:  6,6-10 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 149-228 g/km.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.