Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Exkluzív ajánlataink kompakt szabadidő-autókra

Élvezze az autózást, és fedezze fel családjával, barátaival Magyarország csodáit

Ford Kuga
Most akár7.999.000 Ft-tól 1

Ford Kuga

A Plug-in hibrid Kugával bármi lehetséges. A két teljesen új hibrid változatban kapható Ford Kuga korszerűbb, tisztább és gazdaságosabb SUV-vezetési élményt biztosít. Egyaránt otthon érzi magát a dimbes-dombos tájakon és a városi
ingázás közben is. Bárhová is vigye az útja, a robusztus SUV-képességek és a gyönyörű kialakítás tökéletes egyensúlyát élvezheti.

Ford Puma
Most akár6.399.000 Ft-tól 2

Ford Puma

A terepjárók sportos energiáját a kompakt városi autók dinamikus kialakításával ötvöző Ford Puma stílusosan érzéki, amihez átgondolt funkcionalitás is párosul. Az intelligens vezetéstámogató technológiák széles választékával és a hatékony hibridtechnológia új generációjával együtt a teljes egészében új Ford Puma a tökéletes társ a városi színtéren.

Melyik helyszínt látogatná meg?

Magyarország gyöngyszemei vagy vadregényes helyei Önre várnak

Úti célok

Minden héten egyedi helyekre kalauzoljuk

Csopak, Petrányi Pince és Borterasz

Csopak, Petrányi Pince és Borterasz

A nagy melegben biztosan mindenkinek jól esik egy frissítő. Legyen az a Balaton, egy kellemes helyszín, exkluzív panorámával. Utazási tippjeink között méltán szerepel a Petrányi Pince és Borterasz.

Dobogókő

Dobogókő

Dobogókő Magyarország egyik legkedeltebb kiránduló- és üdülőhelye a Visegrádi-hegységben. Sikerese nem véletlen, ugyanis kitűnően megközelíthető, a kilátói nagyszerű panorámát nyújtanak, ráadásul ideális választás lehet akár egy napra is.

Dunakanyar

Dunakanyar

A Visegrádi-hegység és a Börzsöny között a Duna kanyarulata Magyarország egyik legszebb pontja. Számtalan kulturális és történelmi látnivalóval, gazdag programkínálattal rendelkezik, ahova akár egy napra vagy hétvégére is érdemes lehet ellátogatni.

Eger

Eger

Eger ezeréves történelme, barokk környezete, finom borai, híres vendégszeretete Önre vár. Fedezze fel a várost, ahol a látnivalók mellett rengeteg élmény várja, az év minden évszakában.

Esztergom

Esztergom

Esztergom a Duna-kanyar egyik legfestőibb városa. Itt található az ország legfontosabb bazilikája, a Várhegyről pedig a négy égtáj felé tekintve csodálatos panorámát láthatunk. A belvárosban két központi tér is található, a főtérnek meghatározott Széchenyi tér és a közlekedési csomópontnak számító Rákóczi tér.

Hollókő

Hollókő

Budapesttől egy órányi autóútra, a falu határában nagy fekete holló jelzi, jó helyen járunk. A 380 lelket számláló Hollókő, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő falucska több mint száz éves házacskáiról ismert, de csöppet sem hasonlít skanzenre, vagy múzeumra.

Szalajka völgy

Szalajka völgy

Szilvásvárad és környéke nem véletlenül az egyik legkedveltebb hazai kirándulóhely. Az őskortól lakott Szalajka völgy a latin sal alcali után szalalkálinak nevezett hamuzsír égetése után kapta a nevét. Számos látnivalóját gyalogosan, kerékpárral vagy a híres erdei kisvonattal is felfedezhetjük.

Tihany

Tihany

Tihany Magyarország egyik legszebb fekvésű települése. A tájat vulkanikus erők formálták évmilliókkal ezelőtt, ahol olyan látványosságok várják, mint a tihanyi visszhang vagy apátság.

Ford Kuga és Puma készletről

A Ford Petrányinál úgy gondoljuk, hogy sokszor pont az út a lényeg. Ezért SUV autóinkra exkluzív Petrányi ajánlatokkal várjuk. Válassza ki az Önnek megfelelőt és használja ki a vissza nem térő lehetőséget! Válogasson a készleten lévő új Ford Kuga és Puma modellek közül.

Utazási tippek

Magyar helyek, amiket mindenképp látni kell

Piknikezzünk vízesések mellett

  • Dátum: 2020 szept. 23
  • Úti célok

Nyakunkon a járvány második hulláma, de ez szerencsére nem azt jelenti, hogy ne mozdulhatnánk ki otthonról. Cikkünkben összeszedtük ország legszebb vízeséseit.

Öt ismeretlen magyar templom, amit mindenképp látni kell

  • Dátum: 2020 szept. 23
  • Úti célok

Ha a templom szót halljuk, akkor a legtöbbször egy évszázados tornyos épületre gondolunk, pedig az egyházak a XX. században igen messzire kerültek a hagyományos megoldásoktól.

Öt magyar tengerszem, amit látni kell

  • Dátum: 2020 szept. 23
  • Úti célok

Bár szívesen emlegetik tengerszemként őket, semmi közük nincsen a gleccserek elolvadásához és a jégkorszakhoz. De aki nem látogatta még meg őket, tervezzen velük!

Öt barokk kastély a mai Magyarországról

  • Dátum: 2020 szept. 23
  • Úti célok

A XVII. század hajnalától a XVIII. század végéig Európa-szerte számtalan nyomot hagyó barokk építészet a hazai paloták és kastélyok egész sorára is hatott.

[1] Az ajánlat Ford Kuga Titanium 1.5l EcoBoost 150 LE EUR6.2 2WD M6 modellre vonatkozik. Ford Bázis finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 3,90% - 15,99% érték közötti lehet, 6.399.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 60 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat. Fogyasztói finanszírozás esetén felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a THM mértéke magasabb, mint a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Kormány rendelet 2.§-ában meghatározott Kedvezményes THM Mértéke – amely jelenleg 5,75 % - a lízingszerződés első, nem kiemelt lízingdíj-részlet esedékességének időpontjától 2020. december 31. napjáig járó lízingdíj-részletek havi összege és az ezen lízingdíj-részletekre irányadó ügyleti kamat mértéke a Kormány rendeletben rögzített Kedvezményes THM mértéknek megfelelően lecsökken. Felhívjuk figyelmét, hogy a Kedvezményes THM mértéknek megfelelő induló éves ügyleti kamat mérték és az ennek megfelelő induló havi lízingdíj-részletek összege nem a lízing teljes futamidejére terjed ki, így 2021. január hónap 01. napjától már a Normál THM mértékének megfelelő induló éves ügyleti kamaton alapuló induló lízingdíj-részleteket kell megfizetnie! A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A Ford márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el. Az ajánlat 2020.12.31-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Vegyes üzemanyag-fogyasztás:  6,6-10 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 149-228 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

[2] Az ajánlat Puma MildHybrid 1.0l EcoBoost 125 LE-s Titanium modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 6,77% - 8,60% érték közötti lehet, 5.119.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 60 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat. Az ajánlat 2020.12.31-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

A weboldalon cookie-kat használunk.