Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Exkluzív ajánlataink kompakt szabadidő-autókra

Élvezze az autózást, és fedezze fel családjával, barátaival Magyarország csodáit

Új Ford Kuga

Új Ford Kuga

Már havi 67.000 Ft-tól*

A Plug-in hibrid Kugával bármi lehetséges. A két teljesen új hibrid változatban kapható Ford Kuga korszerűbb, tisztább és gazdaságosabb SUV-vezetési élményt biztosít. Egyaránt otthon érzi magát a dimbes-dombos tájakon és a városi
ingázás közben is. Bárhová is vigye az útja, a robusztus SUV-képességek és a gyönyörű kialakítás tökéletes egyensúlyát élvezheti. Új Ford Kuga készletről egyedi dizájnnal már havi 67.000 Ft-tól!*

Új Ford Puma

Új Ford Puma

Már havi 49.000 Ft-tól*

A terepjárók sportos energiáját a kompakt városi autók dinamikus kialakításával ötvöző Ford Puma stílusosan érzéki, amihez átgondolt funkcionalitás is párosul. Az intelligens vezetéstámogató technológiák széles választékával és a hatékony hibridtechnológia új generációjával együtt a teljes egészében új Ford Puma a tökéletes társ a városi színtéren. Új Ford Puma készletről egyedi dizájnnal havi 49.000 Ft-tól!*

Melyik helyszínt látogatná meg?

Magyarország gyöngyszemei vagy vadregényes helyei Önre várnak

Úticélok

Minden héten egyedi helyekre kalauzoljuk

Dunakanyar

Dunakanyar

A Visegrádi-hegység és a Börzsöny között a Duna kanyarulata Magyarország egyik legszebb pontja. Számtalan kulturális és történelmi látnivalóval, gazdag programkínálattal rendelkezik, ahova akár egy napra vagy hétvégére is érdemes lehet ellátogatni.

Eger

Eger

Eger ezeréves történelme, barokk környezete, finom borai, híres vendégszeretete Önre vár. Fedezze fel a várost, ahol a látnivalók mellett rengeteg élmény várja, az év minden évszakában.

Tihany

Tihany

Tihany Magyarország egyik legszebb fekvésű települése. A tájat vulkanikus erők formálták évmilliókkal ezelőtt, ahol olyan látványosságok várják, mint a tihanyi visszhang vagy apátság.

Dobogókő

Dobogókő

Dobogókő Magyarország egyik legkedeltebb kiránduló- és üdülőhelye a Visegrádi-hegységben. Sikerese nem véletlen, ugyanis kitűnően megközelíthető, a kilátói nagyszerű panorámát nyújtanak, ráadásul ideális választás lehet akár egy napra is.

Ford Kuga és Puma készletről

A Ford Petrányinál úgy gondoljuk, hogy sokszor pont az út a lényeg. Ezért SUV autóinkra exkluzív Petrányi ajánlatokkal várjuk. Válassza ki az Önnek megfelelőt és használja ki a vissza nem térő lehetőséget! Válogasson a készleten lévő új Ford Kuga és Puma modellek közül.

* A finanszírozási ajánlat forint alapú, zárt pénzügyi lízing. Futamidő 5 év, önrész: 50%, maradványérték 10%. Kuga - éves ügyleti kamat: 3,53%, THM: 3,64%, Puma - éves ügyleti kamat: 3,62% THM: 3,76%. Finanszírozó partner: Merkantil Bank Zrt. A tájékoztatás nem teljes körű. Az ajánlat kizárólag a készlet erejéig, Ford Kuga 1,5 EcoBoost 150 LE M6 FWD Titanium 5 ajtós, és Puma 1,0 EcoBoost 125 LE M6 FWD Titanium 5 ajtós modell esetén érvényes. A képek illusztrációk.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.