Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

A szélvédőn egy kis sérülés is rejthet nagy veszélyt

Ford gyári szélvédőcsere esetén az önrészt átvállaljuk

Lásson tisztán! Válassza a gyári minőséget! A Ford Petrányi most a Casco-s javításoknál a gyári szélvédő cseréjére eső önrészt jóváírja az Ön számára!

Több mint 100 éve az autóvezetők csak szemüveget viseltek, mint a motorosok. Az 1900-as évek elején jelent meg az első szélvédő, ami védelmet nyújtott az időjárás viszontagságai ellen. Ez csak sík üveg volt, így ütésre, kő felverődésére, hideg-meleg hirtelen változására könnyen eltört és sérüléseket okozott. Kizárólag a többrétegű, ezért „törhetetlen” üveg megjelenése oldotta meg ezt a gondot és jelentett igazi tudományos áttörést. Így a szélvédő már biztonságot adó eszközzé is vált.

Ma az első szélvédő lehet fűthető, akár olyan technológiai megoldásokkal rendelkezhet, mint a beépített esőszenzor, sávkövető szenzor, táblafelismerő rendszer.

Nagyon fontos, hogy mindig szakember végezze a szélvédő cserét és a megfelelő szélvédő kerüljön beépítésre. A szélvédő az egyik legfontosabb biztonságtechnikai része a vezetésnek, a forgalomban való részvételnek. Nem minőségi eszköz és helytelen beépítés, beragasztás kockáztatja a vezetés biztonságát.

Az ajánlat 2019. június 30-ig tart. A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek a Ford Petrányi munkafelvevő kollégáknál.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.