Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Szerviz házhozszállítással

Hozom-viszem szervizszolgáltatás a Ford Petrányinál Budapesten belül 4 500 forintért

Egy prémium szervizszolgáltatás is lehet megfizethető. Most mindössze 4 500 forintos áron * vállaljuk, hogy elmegyünk az autójáért Budapest területén belül, elvisszük szervizünkbe, majd a szakszerű gyári karbantartás után visszavisszük Önnek . A szolgáltatásunkat profi sofőrjeink nemcsak a legnagyobb körültekintéssel, de teljeskörű felelősségbiztosítással végzik. Önnek elég a bejárati ajtajáig elmennie, a többit ránk bízhatja.

Szolgáltatás igénylésének menete

1. lépés: A szerviz bejelentkezés oldalon jelölje be a "Hozom-viszem szolgáltatás igénylése" mezőt. A megjelenő további mezőkben adja meg a felvételi és leadási pont idejét és helyszínét, valamint a szolgáltatás igényléséhez szükséges további adatokat.

2. lépés: Egy munkatársunk ellenőrzi a bejelentkezés adatait, melynek megerősítéséről és a szerviz várható összegzéről Ön értesítést kap a korábban megadott E-mail címen.

3. lépés: Egy sofőr a megadott felvételi időpontban és helyszínen átveszi Öntől autóját.

4. lépés: A szerviz elkészültekor Ön értesítést kap a korábban megadott E-mail címen a szervizdíj pontos összegéről. Online bakkártyás fizetés vagy előre utalás esetén további tájékoztatást kap a fizetés módjáról.

5. lépés: Egy sofőr a megadott leadási időpontban és helyszínen átadja Önnek autóját. Helyszíni készpénzes fizetés esetén a sofőrnek kell kfizetnie a szolgáltatás díját.

* Az ajánlat kizárólag magánszemélyek részére, visszavonásig érvényes.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.