50 000-et ábároló montázs alkatrészekből

50 000 eladott autó

Minden nap gyakoroljuk, hogy az Ön új autó vásárlása igazi élmény legyen. Eddig ötvenezerszer próbáltuk el. Jöjjön el hozzánk!

Hosszú utat tettünk meg

50 000 eladott autó áll mögöttünk

 • Piros Ford áll a régi Petrányi-Autó márkakereskedésben

  30 éve a pályán

  Az idén 30 éves Ford Petrányi kis családi vállalkozásként indult és akármilyen nagyra is nőtt, ma is családi cégként működünk. Az ügyfélközpontúság emiatt nálunk nem üres frázis, hanem az alapfilozófiánk elengedhetetlen része. Számunkra a legfontosabb mindig is az volt, hogy hosszútávú kapcsolatokat építsünk ki az ügyfeleinkkel, a partnereinkkel és a kollégáinkkal egyaránt.

 • Két Ford Petrányi munkatárs egyeztet

  Csapatjátékosok vagyunk

  Hiszünk az adott szó értékében, a mellérendelt viszonyban. Csapatjátékosok vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfeleink visszajárnak hozzánk és ők is partnerként kezelnek bennünket. Fontos az is, hogy a pozitív hozzállás mellett, mindig a lehető legmodernebb technológiát és a legkorszerűbb megoldásokat kínáljuk, akár szervizről, akár új- vagy használtautó értékesítésről legyen szó.

 • Ford Mustang áll a márkakereskedésben

  Együtt haladunk előre

  Az egyedi és praktikus online alkatrészáruházunkban több tízezer alkatrész közül lehet válogatni és pár kattintással házhoz rendelni, de a flotta ügyfeleinknekis olyan egyedi konstrukciókat tudunk kialakítani, amelyek révén egyre elismertebbek vagyunk a vállalati ügyfelek körében is. Hosszú utat tettünk meg és reméljük még hosszabb út áll előttünk. Köszönjük, hogy ezen az úton együtt haladunk előre!

Érdeklődik egy Ford modellünk iránt?

Nálunk mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő járművet. Kérjen ajánlatot új Ford személy- és haszongépjárművekre.

Széchenyi 2020