Ford Focus áll az úton

Azonnal vihető Focus modellek, kedvezménnyel

A sokoldalúság sosem mutatott ilyen jól. Vigye el a 10 db azonnal vihető Ford Focus modellünk egyikét, most akár 2.350.000 Ft kedvezménnyel.

Készleten lévő Focus modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Soha nem látott stílus

A Focus a minőségi választási lehetőségek és tágas tér élményét nyújtja. A család minden modellje fejlett kényelmi technológiákkal van felszerelve. Feltűnő új dizájnjával és új generációs intelligens megoldásaival a Ford Focus minden korábbinál jobb vezetési élményt kínál. Az új, intuitív 13,2"-os színes érintőképernyőn már elérhető a kifinomult SYNC 4 technológia. A csatlakoztatott navigáció és a Ford Secure segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet, és hozzáférhet a csúcstechnológiás biztonsági funkciókhoz. Az új EcoBoost Hybrid PowerShift automata sebességváltó a hatékonyság és az irányítás elektromos világába vezeti, ahol minden út zökkenőmentes.

Ford Focus áll a tengerpart mellett

Legfontosabb jellemzők

Ismerje meg a Ford Focus sokoldalúságát

 • Ford Focus első utastere

  Csatlakoztatott intelligencia

  Tartsa a kapcsolatot a világgal az új Ford SYNC 4 segítségével! Nagy felbontású 13,2"-os érintőképernyőt, felhőalapú navigációt, valamint fejlett hangvezérlést is kínál, nyelvfelismeréssel. Az új Ford Focus vezeték nélkül csatlakozik okostelefonjához az Android Auto/Apple CarPlay

 • Ford Focus halad az úton

  Hatékonyabb utazások

  Az új Focus EcoBoost Hybrid korszerű Powershift automata váltóval kapható. A hétsebességes automata duplakuplungos sebességváltót úgy tervezték, hogy hatékonyabb és könnyebb vezetést biztosítson, ami jól kiegészíti a hibrid motor elektromosan felerősített teljesítményét.

 • Nő bepakol a Ford Focus csomagterébe

  Nedves zóna

  A Ford a kombiváltozat 1653 literes csomagterét is tökéletesítette, hogy még praktikusabb legyen. Helyet kapott egy új ‘nedves zóna’, ami könnyen tisztítható szőnyeget és oldalsó kárpitokat tartalmaz, valamint bekerült egy függőleges elválasztó, hogy a csomagok elrendezése egyszerűbb és hatékonyabb legyen.

Megjegyzések

Kizárólag a hirdetésben szereplő limitált mennyiségű, összesen 10 db, készletünkről azonnal elérhető Focus modellek esetében érvényesíthető Bruttó vételár kedvezmény. Más ügyfélkedvezményekkel nem összevonható, csak a készlet erejéig érvényes egyedi támogatás!

Fehér Ford Focus borítóképe

Érdeklődik a Ford Focus iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Focus modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020