Ford Kuga, S-MAX és Galaxy montázs

Hibrid modellek a Ford Petrányinál

Hegy, tópart vagy inkább síkság? Bármerre autózik, nálunk megtalálja a tökéletes autót hozzá. Válasszon kiemelt hibrid modelljeink közül.

Kiemelt hibrid modellek

Válasszon a hibrid modelljeink közül

Két Ford Kuga áll a tópart mellett

Gazdaságosabb fogyasztás

Napjainkban egyre megszokottabb látvány a hibrid jármű. Ez nagyvárosokban és az agglomerációban fokozottan igaz, hiszen városi sebességnél alacsonyabb kibocsátásuk és kedvezőbb fogyasztásuk jelentős előny. A hibrid elektromos járművekben egy belső égésű motor is található, de akkumulátoruk nagyobb, a hajtásra rásegítő elektromos motorjuk pedig erősebb.

Úti célok

Magyarország gyöngyszemei Önre várnak

 • Csopak, Petrányi Pince és Borterasz tájkép

  Csopak, Petrányi Pince és Borterasz

  A nagy melegben biztosan mindenkinek jól esik egy frissítő. Legyen az a Balaton, egy kellemes helyszín, exkluzív panorámával. Utazási tippjeink között méltán szerepel a Petrányi Pince és Borterasz.

 • Dobogókő tájkép

  Dobogókő

  Dobogókő Magyarország egyik legkedeltebb kiránduló- és üdülőhelye a Visegrádi-hegységben. Sikerese nem véletlen, ugyanis kitűnően megközelíthető, a kilátói nagyszerű panorámát nyújtanak, ráadásul ideális választás lehet akár egy napra is.

 • Dunakanyar látkép

  Dunakanyar

  A Visegrádi-hegység és a Börzsöny között a Duna kanyarulata Magyarország egyik legszebb pontja. Számtalan kulturális és történelmi látnivalóval, gazdag programkínálattal rendelkezik, ahova akár egy napra vagy hétvégére is érdemes lehet ellátogatni.

 • Eger tájkép

  Eger

  Eger ezeréves történelme, barokk környezete, finom borai, híres vendégszeretete Önre vár. Fedezze fel a várost, ahol a látnivalók mellett rengeteg élmény várja, az év minden évszakában.

 • Esztergom tájkép

  Esztergom

  Esztergom a Duna-kanyar egyik legfestőibb városa. Itt található az ország legfontosabb bazilikája, a Várhegyről pedig a négy égtáj felé tekintve csodálatos panorámát láthatunk. A belvárosban két központi tér is található, a főtérnek meghatározott Széchenyi tér és a közlekedési csomópontnak számító Rákóczi tér.

 • Hollókő tájkép

  Hollókő

  Budapesttől egy órányi autóútra, a falu határában nagy fekete holló jelzi, jó helyen járunk. A 380 lelket számláló Hollókő, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő falucska több mint száz éves házacskáiról ismert, de csöppet sem hasonlít skanzenre, vagy múzeumra.

 • Szalajka völgy tájkép

  Szalajka völgy

  Szilvásvárad és környéke nem véletlenül az egyik legkedveltebb hazai kirándulóhely. Az őskortól lakott Szalajka völgy a latin sal alcali után szalalkálinak nevezett hamuzsír égetése után kapta a nevét. Számos látnivalóját gyalogosan, kerékpárral vagy a híres erdei kisvonattal is felfedezhetjük.

 • Tihany tájkép

  Tihany

  Tihany Magyarország egyik legszebb fekvésű települése. A tájat vulkanikus erők formálták évmilliókkal ezelőtt, ahol olyan látványosságok várják, mint a tihanyi visszhang vagy apátság.

Fehér Ford S-MAX borítóképe

Érdeklődik a Ford S-MAX iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford S-MAX modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020