Piros Kuga halad a belvárosban

Full hibrid és Plug-in hibrid Kuga ajánlatok

Tisztább és kifinomultabb vezetési élmény. Ford Kuga Titanium Full Hybrid már bruttó 12.929.000 Ft-tól!

Bemutatkozik a Ford Kuga

Lenyűgöző megjelenés és figyelemre méltó képességek

 • Ford Kuga halad a hegyvidéki úton

  Bárhova is vigye az útja

  A Ford Kuga egyaránt otthon érzi magát a dimbes-dombos tájakon és a városi ingázás közben is. A vezetéstámogató funkciók lenyűgöző sorával – például SYNC 3 navigációs rendszer, Live Traffic szolgáltatással ellátott FordPass Connect és Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval – felszerelt jármű ideálisan használható a lépésben haladó, zsúfolt városi forgalomban.

 • Ford Kuga halad a szerpentines úton

  Utazzon elektromosan

  A Ford Kuga Plug-In Hybrid és Full Hybrid változatában különálló, akkumulátorral működtetett elektromos motort és egy hatékony, 2,5 literes Atkinson-ciklusú benzinmotort találunk. Az elektromos motor szükség esetén extra támogatást biztosít, vagyis messzebbre juthat, alacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett. Akár 56 km távolság is megtehető kizárólag elektromos hajtással.

Modellek akár 9,9%-os THM-mel

Kedvezményes ajánlatok a születésnapos 120 éves Fordtól

 • Ford Kuga Titanium FHEV zöld színben

  Ford Kuga Titanium FHEV

  Bruttó 13 599 000 Ft-tól [1][3]

  • Motortípus: Full hibrid
  • Motorváltozat: 2.5l (190LE)
  • Sebességváltó: Automata
  • Garancia: 2 év + 3 év Ford Protect garancia
 • Ford Kuga Titanium PHEV sötétkék színben

  Ford Kuga Titanium PHEV

  Bruttó 15 499 000 Ft-tól [1][2]

  • Motortípus: Plug-in hibrid
  • Motorváltozat: 2.5l (225LE)
  • Sebességváltó: Automata
  • Garancia: 2 év + 3 év Ford Protect garancia

Készleten lévő Kuga modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Megjegyzések

[1] A meghirdetett 9,9%-os THM finanszírozás fix kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A finanszírozott összeg 36 hónapos futamidő esetén 5.900.000,-Ft, 48 hónapos futamidő esetén 4.600.000,-Ft, 60 hónapos futamidő esetén 5.500.000,-Ft. lehet. A THM meghatározására a hatályos jogszabályok figyelembevételével került sor. A THM meghirdetett mértéke a finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak összege nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó legyen. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából és Hirdetményeiből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A Ford márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Az ajánlat a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal hozzánk! [2] Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,4 – 5,4 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 100-123 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek. [3] Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,5-8,3 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 103-189 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Az ajánlat a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal hozzánk! [2] Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,4 – 5,4 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 100-123 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek. [3] Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,5-8,3 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 103-189 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

Fehér Ford Kuga borítóképe

Érdeklődik a Ford Kuga iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Kuga modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020