Ford Transit haszongépjármű kínálat

Széchenyi Lízing MAX!

A Magyar Kormány által meghirdetett 3,5%-os fix ügyleti kamatozású finanszírozás új kishaszongépjárművekre, a KAVOSZ program keretében.

A finanszírozási ajánlatról

A Magyar Kormány által meghirdetett gazdaság-újraindítási akcióterv keretében kidolgozásra került a Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció, KAVOSZ program. Ennek keretén belül a Merkantil Bank kedvezményes, 3,5%-os fix ügyleti kamatozású finanszírozást nyújt új kishaszongépjárművek vásárlásához.

Ford Ranger Stormtrak és Wolftrak

A konstrukció részletei

 • Konstrukció neve: Széchenyi Lízing MAX!
 • Időtartam: 2022.08.04-től 2022.12.09-ig vagy visszavonásig
 • Finanszírozható gépjárművek: Új kishaszongépjárművek
 • Finanszírozás devizaneme: HUF
 • Termékfajta: Zártvégű pénzügyi lízing
 • Önerő: A bruttó vételárra vetített minimum: 29,13% (kivétel azon vállalkozások, akik nem jogosultak ÁFA vsszaigénylésre, esetükben 20%)
 • Minimum finanszírozott összeg: 1.000.000 HUF
 • Ügyleti kamat: FIX évi 3,5%
 • Kezelési költség: Az ügyfél által fizetendő kezelési költség mértéke 2%, amely havonta fizetendő a normál lízingdíjak esedékességével egyidejűleg
 • Szerződéskötési díj: Egyszeri díj, a finanszírozott összeg 2,5%-a, de max 2.500.000.- Ft
 • Futamidő: 36 – 84 hónap
 • Finanszírozási mód: Támogatásos előfinanszírozás (eltérő finanszírozási mód nem választható)
 • Biztosítás: CASCO biztosítás kötelező a Merkantil Bank biztosított, vagy társbiztosított vagy tulajdonos pozíciójának megjelölésével
 • Ki veheti igénybe: A KAVOSZ Lízingszabályzat 3. pontja szerint meghatározott kis- és középvállalkozások (KKV-k)
Férfi a Ford Transitban nézi a mobiltelefonját

A kérelmezés menete

 1. A Vállalkozás a Ford Petrányinál kiválasztja a lízingelni kívánt eszközt.
 2. Lízingkérelem akár azonnal összeállítható és bírálatra küldhető. A kérelemhez szükséges becsatolni a Lízingkérelmi adatlappal együtt automatikusan nyomtatott KKV Nyilatkozatot.
 3. A támogatás igénylés elindítását a Vállalkozás kezdeményezheti személyesen a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban (meghatalmazással mi is eljárhatunk az Ön nevében) vagy online úton. Online regisztráció esetén is kötelező a személyes azonosítás.
 4. A KAVOSZ a rendelkezésre álló dokumentumok és információk alapján ellenőrzi, hogy a konstrukcióban történő részvételt kizáró körülmények nem állnak-e fenn adott Vállalkozással szemben.
 5. Az igényléshez kapcsolódó további részletek elérhetőek a KAVOSZ weboldalán.
Férfi éjszaka dolgozik egy családi ház előtt

Választható modellek

A konstrukció minden Ford haszongépjárműre érvényes

Készleten lévő autók

Megjegyzések

*A Merkantil Széchenyi Lízing MAX!  finanszírozás zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban érhető el KKV-nak minősülő társas vállalkozások, ÖCSG-k, szövetkezetek és egyéb gazdasági tevékenységet folytató jogalanyok számára, ügyleti kamat és kezelési költség támogatással, amely a Széchenyi Kártya Program keretében a KAVOSZ Zrt. irodáiban igényelhető. A Lízingbevevőnek szeződéskötési díjat kell fizetnie, amelynek mértéke a finanszírozott összeg 2,5%-a, de legfeljebb 2,5 millió forint. A Lízingbevevő részéről fizetendő éves ügyleti kamat mértéke fix 3,5%. A Lízingbevevő a kezelési költség támogatás következtében mentesül az éves fix 2,5 %-os kezelési költség megfizetése alól. A finanszírozás minimum 36, maximum 84 hónapos futamidővel érhető el. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval a lízingtárgyra teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. A Merkantil Széchényi Lízing MAX!  finanszírozás további feltételeiről a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatából, a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amely megtekinthető a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén, illetve a KAVOSZ Zrt. honlapján és irodáiban. A Petrányi-Autó Kft., mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal a Petrányi-Autó Kft-hez!

Érdeklődik egy Ford modellünk iránt?

Nálunk mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő járművet. Kérjen ajánlatot új Ford személy- és haszongépjárművekre.

Széchenyi 2020