Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ózonos fertőtlenítés

Utastér fertőtlenítés: ózonnal vagy fertőtlenítő spray-vel

Választható fertőtlenítési módok

Ózonos fertőtlenítés vagy fertőtlenítő spray

Ózonos fertőtlenítés

Bruttó 5.990 Ft-ért

Az ózongenerátoros fertőtlenítés teljesen veszélymentes és vegyszermentes fertőtlenítést biztosít, alkalmas higiéniai kezelésként, allergiamentesítésre, szagtalanításra. Az ózonos fertőtlenítés az Üllői úti kereskedésünkben, kizárólag szervizelés során rendelhető meg.

Fertőtlenítő spray

Bruttó 3.990 Ft-ért

A fertőtlenítéshez használt termék a Loctite SF7080 spray, mely hatékony a szennyezett felületeken található gombákkal, vírusokkal és baktériumokkal szemben. A fertőtlenítő spray mindhárom kereskedésünkben, szervizelés során és önállóan is megrendelhető.

Fő érintkezési pontok

Az ajtók nyitásától kezdve a fűtés beállításán át egészen a világítás felkapcsolásáig vagy a sebességváltásig sok olyan érintkezési pont létezik, ahol autónk szinte vonzza a szennyeződéseket és a kórokozókat. A legfőbb pontok:

  • 1. Ajtó nyitó kilincsek
  • 2. Elektromos ablakemelők gombjai
  • 3. Ajtó nyitó foganytúk
  • 4. Kormánykerék
  • 5. Szellőzőnyílások
  • 6. Műszerfal
  • 7. Motorindító gomb
  • 8. Multimédia kijelző
  • 9. Fűtés kezelőszervei
  • 10. Sebességváltó

Fertőtlenítjük autóját

Hogy nyugodtabban üljön az utastérben

Autóink higiéniája

Európa-szerte szigorú intézkedésekkel próbálunk védekezni a COVID-19 vírus ellen, ám ezek főképp a személyes higiéniára és a tömegközlekedésre vonatkoznak. De mi a helyzet az autóinkkal?

Számtalan érintkezési pont

Mivel a tisztaság manapság nagyon fontos kérdés, nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy az autónk olyan terület, ahol a vezető és az utasok egyaránt rengeteg felülethez hozzáérhetnek

Vigyázunk Önre

A jelenlegi időszakban mindenkiben felmerül a kérdés, hogy amiben utazunk, elég higiénikus környezet-e. Amennyiben picit is bizonytalan, segítünk Önnek, hogy jobban érezze magát autójában.

* A spray-s fertőtlenítéshez használt termék: Loctite SF7080 fertőtlenítő – higiéniai- srpay. Tesztelve a következőkre: vírus esetén herpesz és influenza, baktériumok és gombák esetében Pseudomonas fluorescens, Staphylococcus aureus , Bacillus subtilis, Escherichia coli, Salmonella cholerasius , Candida albicans és Aspergillus fumigatus. Koronavírusra való hatásának tesztelése folyamatban.

Utastér fertőtlenítés igénylése online

Rendelje meg az elérhető fertőtlenítési módok egyikét kényelmesen, online szerviz bejelentkezés során. A hozom-viszem szolgáltatás igénybevételével ki sem kell mozdulnia otthonából, egy munkatársunk az Ön által megadott helyen és időben átveszi gépjárművét, szervizelés után pedig vissza is szállítja azt.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.