Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Az utolsó S-MAX benzines modellek készletről

állami támogatással, nagycsaládoknak!

2,5 millió Ft állami támogatással
Benzinesekkészletről

2,5 millió Ft állami támogatással

Most válasszon készletről S-MAX modelljeink közül. Hétszemélyes kínálatunkhoz igénybe veheti az Államkincstárnál és a Kormányablakokban igényelhető, 2,5 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást is. Három- vagy többgyermekes családok igényelhetik legalább 7 személyes személyautóra. Elérhető készletes autóinkról érdeklődjön kollégáinknál! Szívesen segítenek, s a részletekről tájékoztatást adnak.

Készletről, jól felszerelt S-MAX-ok
Támogatással6,8 millió Ft-tól

Készletről, jól felszerelt S-MAX-ok

A bemutatott árhoz egy jól felszerelt, hétszemélyes modell tartozik. Harmadik sori üléscsomag 3 (2 külön álló, nyomógombbal automatikusan le, manuálisan felhajtható ülés). Tárolórekesz a csomagtér padlójában. 1., 2. és 3. sori biztonsági öv figyelmeztetés. 2. és 3. sori olvasólámpák. 2. és 3. sori függönylégzsák. Sötétített üvegek B-oszloptól hátrafelé. Frozen White fényezés. Aktív ki/be-parkolást segítő automatika. Első/hátsó parkolóradar. Tolatókamera. Ütközésmegelőző rendszer. Napfény- és hővisszaverő szélvédő. LED nappali menetfény.

S-MAX modellek készletről

Most válasszon készletről S-MAX modelljeink közül, bruttó 2.500.000 Ft állami támogatással, akár 6,8 millió Ft-tól.

Mindennek jut hely

Kivéve a kompromisszumokat

Éljen teljes életet

Éljen teljes életet

Bármerre is vigye az élet, egy biztos, az utazása kényelmes, a megérkezése pedig stílusos lesz az S-Max-ban. Lenyűgöző dizájn egyesül a kifinomult technológiával és a dinamikus vezetési élménnyel, melyek minden utazást valódi élménnyé tesznek.

Kompromisszumok nélkül

Kompromisszumok nélkül

Nem vagyunk a kompromisszumok hívei, ahogy Ön sem az. Ezért amikor olyan autóra van szüksége, amelyben akár hét személy is kényelmesen utazhat, ugyanakkor pompás megjelenésű, csak egy választása lehet. A Ford S-MAX, melyben mindennek jut hely, kivéve a kompromisszumokat.

*Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes, S-MAX Titanium, FWD, 1.5l EcoBoost, 165 LE M6, 5 ajtós modell esetén. A 6,8 millió Ft-os ár az állami támogatást már tartalmazza. Az akció a készlet erejéig érvényes! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 7,2 - 10,4 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 164-238 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

A készletes autó árak 2021.06.30. forgalomba helyezésig, illetve kizárólag a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.