Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Voucher ajánlataink

Válasszon meglepetés ajánlataink közül a voucher bemutatásával

Mik a voucher ajánlatok?

A speciális kedvezményt kedveli? Egyedi külső dizájnt? Vagy egy praktikus kényelmi csomagot? A Ford Petrányi mindig tartogat valami különlegeset Önnek. Válasszon az alábbi, kizárólag a voucher bemutatása mellett érvényes ajánlataink közül. Amennyiben Ön is szeretne hozzájutni a kedvezményeket biztosító kuponhoz, érdeklődjön munkatársainknál, vagy keressen minket a különböző rendezvényeken, legközelebb a Westend bevásárlóközpontban január 30. és február 4. között.

Ford Puma voucher ajánlat

Most 800.000 Ft kedvezménnyel, további meglepetésekkel

Az új Ford Puma legtöbbet hozza ki a mai, modern életből az innovatív, emberközpontú dizájnnal, merész SUV formákkal és kifinomult hibrid motorral. A voucher birtokában a Ford Puma ST-Line X felszereltséggel, 1.0l EcoBoost mHEV (155LE) motorral, most 800.000 Ft kedvezménnyel lehet az Öné. A rendkívüli kedvezmény mellett további meglepetésekkel is várjuk, válasszon egyet az alábbi ajándékok közül:

  • Ford Puma matrica: Válassza a képen is látható, merész puma matricát, mellyel autója nem nem kéri az ön figyelmét - egyszerűen megköveteli azt.
  • 456 liternyi üzemanyag ára kedvezményben: A Puma csomagtere egy rendkívül praktikus, extra tárolóhellyel együtt 456 liter. Most 456 liternyi üzemanyag árát kapja kedvezményben, melynek értéke a szerződéskötés napján a Shell kutakon érvényes ár alapján kerül kiszámításra.

* Az ajánlatok 2020. január 30-tól február 15-ig érvényesek. A matrica és az üzemanyag ajánlatok nem összevonhatók.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.