Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Online Voucher ajánlataink

Válasszon a különleges, csak a Ford Petrányinál elérhető ajánlataink közül

Mi az, hogy online voucher ajánlatok?

Különlges ajánlatok csak a Ford Petrányinál!

A speciális kedvezményt kedveli? Egyedi külső dizájnt? Vagy egy praktikus kényelmi csomagot? A Ford Petrányi mindig tartogat valami különlegeset Önnek. Válasszon az alábbi, - kizárólag az "online voucher" jelszóra hivatkozással - érvényes ajánlataink közül. Amennyiben Ön is szeretne hozzájutni a kedvezményeket biztosító online kuponhoz, érdeklődjön munkatársainknál! Az ajánlatok kizárólag a készlet erejéig, illetve június 30-ig érvényesek.

Ford Fiesta voucher ajánlat

Tegye a reggeli munkába való utazást olyan kellemessé, mint amilyen az első csésze frissen főtt kávé. A Ford Fiesta modelljeivel létrehoztuk a menetdinamika, valamint a személyre szabható, egyedi dizájn korábban nem tapasztalt, izgalmas keverékét. Ezáltal, Ön megalkothatja a saját stílusához legjobban illő, tökéletes Fiesta-t. Ehhez segítségére lesz a kontrasztos tetőfényezés és a széles keréktárcsa-választék is.

Egyedi ajánlat, akár 290.000 Ft* értékű kedvezménnyel, csak a Ford Petrányinál: Ford Fiesta óriási kedvezménnyel és akár, a Fiesta 311 literes csomagterével megegyező, 311 liternyi üzemanyag árának megfelelő kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal!

* A kedvezményes ár Ford Fiesta Connected 5 ajtós 1.1l 75LE M5 modell esetében érvényes. A képek illusztrációk. Ajánlatunk csak és kizárólag a készlet erejéig érvényes online rendelés esetén. Aktuális készlet listáról tájékozódjon a honlapunkon és kollégáinknál.

Ford Focus voucher ajánlat

Utolsó darabok 1.5l EcoBoost 150LE motorral

Az új Focus célja, hogy minden lehetséges módon fokozza a vezetési élményt. Ezért olyan modern vezetést segítő rendszereket terveztünk bele, mint az Adaptív sebességtartó automatika, valamint az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika. A gondos mérnöki munkának köszönhetően ezek a technológiák kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a gyorsítást, a fékezést és könnyebben irányíthatóvá teszik az autót.

Egyedi ajánlat, akár 630.000 Ft* értékű kedvezménnyel, csak a Ford Petrányinál: Ford Focus óriási kedvezménnyel és akár, a Focus 375 literes csomagterével megegyező, 375 liternyi üzemanyag árának megfelelő kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal!

* A kedvezményes ár az összes Ford Focus modell esetében érvényes. A képek illusztrációk. Ajánlatunk csak és kizárólag a készlet erejéig érvényes online rendelés esetén. Aktuális készlet listáról tájékozódjon a honlapunkon és kollégáinknál.

Új Ford Puma voucher ajánlat

Az élet vibráló, változékony és sokkalta izgalmasabb. A vadonatúj Ford Puma tökéletesen megragadja ezt az életérzést. A terepjárók sportos energiáját a kompakt városi autók dinamikus kialakításával, valamint a prémium személyautók stílusos kifonomultságával ötvöző Ford Puma az automotív azonosságtudat új irányvonalát testesíti meg. Vonzó kialakítású külseje szemet gyönyörködtető látvány, amelyet nem fog gyorsan elfelejteni. Az intelligens vezetéstámogató technológiák széles választékával és a hatékony hibridtechnológia új generációjával együtt a teljes egészében új Ford Puma a tökéletes társ a városi színtéren.

Egyedi ajánlat, akár 800.000 Ft* értékű kedvezménnyel, csak a Ford Petrányinál: Új Ford Puma óriási kedvezménnyel és akár, a Puma 456 literes csomagterével megegyező, 456 liternyi üzemanyag árának megfelelő kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal!

* A kedvezményes ár Ford Puma Titanium, 1.0 l EcoBoost 125 LE M modell esetében érvényes. A képek illusztrációk. Ajánlatunk csak és kizárólag a készlet erejéig érvényes online rendelés esetén. Aktuális készlet listáról tájékozódjon a honlapunkon és kollégáinknál.

Új Ford Ranger voucher ajánlat

Az új Ford Rangerre minden körülmények között számíthat. Európa legkelendőbb pick-upja mostantól még több innovatív technológiával, még több intelligens megoldással segíti a hatékony munkát. Fejlett rendszereivel, mint a Táblafelismerő rendszer, a Sávtartási segítség vagy a parkolóradarok biztonságosabban és magabiztosabban közlekedhet az utakon. A Visszagurulásgátló, a Lejtmenet-szabályzó és az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika pedig hozzájárul, hogy bármilyen helyzetben ura maradjon a járműnek.

A Ford Ranger, az Év Pick-Up-ja készletről azonnal vihető NHP 1,9%-os fix kamatozású finanszírozással, akár 12%-os kedvezménnyel (kivéve Raptor esetében)! A különleges külső dizájn opcionálisan választható. A feltételekről érdeklődjön kollégáinknál.

* A képek illusztrációk. Ajánlatunk csak és kizárólag a készlet erejéig érvényes online rendelés esetén. Aktuális készlet listáról tájékozódjon a honlapunkon és kollégáinknál.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.