Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Professzionális szolgáltatások

Megnövelt óvintézkedések mellett is

A Kormány legújabb rendeletei – a megfelelő higiéniai előírások betartásával - lehetővé teszik márkakereskedéseink, márkaszervizeink látogatását. Szakembereink a megszokott professzionális szolgáltatással, zavartalan alkatrészellátással, különleges ajánlatokkal várják ügyfeleinket. Kiemelten fontos számunkra partnereink és munkatársaink egészségének megőrzése. A fertőzések megelőzése érdekében márkaszervizeink bevezették és szigorúan betartják az óvintézkedéseket.

A jelenlegi helyzetben is számíthat ránk

Speciális ajánlatokkal várjuk Önöket

Továbbra is állunk ügyfeleink rendelkezésére! Márkakereskedéseink hétköznapokon 08:00-tól 17:00-ig tartanak nyitva. Új és használt autó részlegünk szombaton 10:00 órától 13:00 óráig várja személyesen és online is az érdeklődőket. Bármilyen más időszakban, kérjük, érdeklődjön online! Speciális ajánlatokkal várjuk Önöket a jelenlegi helyzetben is! Keresse a kizárólag nálunk elérhető akciókat!

Kérjük az Önök együttműködését is

Kérjük, segítsék munkánkat az alábbiakkal

  • Kérjük, mindenképp hordjanak maszkot.
  • Kérjük, tartsák be a kapott időpontot, hogy egyszerre ne legyen tömeg a munkafelvételen.
  • Kérjük, mindenképpen használják érkezéskor/távozáskor a kézfertőtlenítőt. Ez fontos az Önök és kollégáink védelmében is.
  • Nem tiszteletlenség, de kerüljük a kézfogást! Legyen helyette egy mosoly.
  • Gépkocsi átvétellel és kérdésekkel kapcsolatban, amennyire mód van rá, kommunikáljunk emailben, telefonon. Természetesen minden átvételt biztosítunk higiénikus körülmények között!
  • Telefonos ügyfélszolgálatunk továbbra is működik.
  • Csapatunk továbbra is rendelkezésére áll.

Állunk rendelkezésükre

Legyen szó értékesítésről, alkatrész ellátásról vagy szervizelésről

Online szerviz bejelentkezés

Három telephelyünkön, a legmodernebb technikával várjuk időszakos szervizelés, gépjármű meghibásodás, átvizsgálás, karosszéria feladatok esetén, ahol gondoskodunk arról, hogy autója kifogástalan műszaki állapotban legyen.

Rendeljen online alkatrészt

Alkatrész ellátásunk és csomagküldő szolgáltatásunk továbbra is zavartalanul, megnövelt biztonsági intézkedések mellett működik. Rendeléseit hétköznapokon 8 és 15 óra között személyesen is átveheti márkakereskedéseinkben.

Hozom-viszem szolgáltatás

Ha mégsem szeretne kimozdulni otthonából, szervizünk biztosítja a hozom-viszem szolgáltatást 1 Ft-ért. Autója fertőtlenített állapotban kerül vissza Önhöz.

Utastér fertőtlenítés

A jelenlegi időszakban mindenkiben felmerül a kérdés, hogy amiben utazunk, elég higiénikus környezet-e. Amennyiben picit is bizonytalan, segítünk Önnek, hogy jobban érezze magát autójában.

Online értékesítési tanácsadás

Amennyiben autóvásárláson gondolkodik, vagy folyamatban lévő ügyeit otthonról szeretné intézni, értékesítőink hang- és videóhíváson keresztül segítenek Önnek.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.