Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Minőségi szolgáltatások

Cégünk, a Petrányi - Autó Kft. 1973-óta dinamikusan fejlődő családi vállalkozás. Ügyfeleink ennek minden előnyét élvezhetik: családias légkör, rugalmas feltételek, magas színvonalú, minőségi szolgáltatás és ennek folyamatos bővülése. Vállalkozásunk Ford of Europe elnöki díjával háromszorosan kitüntetett főkereskedés. Ezen díjak az ügyfelek visszajelzései alapján, a kiemelkedő szintű szolgáltatásért kerültek átadásra.

1992 óta ügyfeleinkért

1992. szeptember 24-én a Ford Petrányi Autó Kft a Kerepesi úton - mint hivatalos magyarországi Ford márkakereskedő megkezdte a Ford gépkocsik forgalmazását és szervizelését. Az azóta eltelt 25 évben dinamikus fejlődött a vállalkozás a hazai autópiacon. A második telephely megnyitására 1999. novemberében került sor az Üllői úton. A harmadik telephely a Budaörsi út 179. alatt épült, átadására 2008. májusában került sor.

Teljes körő szolgáltatás

Kereskedéseinkben teljes körű szolgáltatást kínálunk: új- és használt gépjármű értékesítés, alkatrész kereskedelem, valamint Ford márka szerviz és karosszéria műhely található mindhárom helyen. Vállalkozásunk 2000 óta kínál speciális nagybani üzleti partnereknek szóló szolgáltatásokat. Az elmúlt években szakembergárdánk komoly tapasztalatokra tett szert, így a flotta piacon ma már a Petrányi - Autó Kft. piacvezetőnek számít.

Magas szintű szerviz

Szervizeink a legmodernebb technikával felszereltek, megfelelnek a legszigorúbb Uniós környezetvédelmi szabványoknak. Szerelőink mind minősített Ford szerelők, folyamatosan részt vesznek a szakirányú oktatásokon, hogy a legújabb technikákat elsajátíthassák. Márkaszervizeink összességében 32 mechanikai, 8 villanyszerelő állással, 18 karosszéria szerelőállással és 2 fényező kamrával állnak karbantartást, javítást igénylő ügyfeleink rendelkezésére. Mindhárom telephelyünkön ISO 9001:2008 rendszer feltételei szerint járunk el munkavégzésünk során.

Fotók listája

Márka független karosszeréria műhely

Modern márka független karosszéria műhelyünk partnere a legjelentősebb Biztosító társaságoknak, kárkezelést végző társaságoknak (pl. MARSH) így teljes körű kárügyintézést végez. Jogosultak vagyunk helyi kárfelvételre, ezzel is gyorsítva a sérült autók ügyintézését, javítását. Fényező műhelyünk környezetbarát vízbázisú festékrendszerrel, hőkamrás technológiával működik. Az autók karosszéria javítását gyári, vagy Megrendelő igénye esetén, utángyártott alkatrészeket beszerelve rövid határidővel végezzük.

Fotók listája

Ford alkatrész nagykereskedés

Márkakereskedésünk Ford alkatrész nagykereskedő

11 000 féle alkatrész

Márkakereskedésünk Ford alkatrész nagykereskedő, ami annyit jelent, hogy a Ford Márkaszerviz hálózatának egy része Tőlünk szerzi be a Ford gyári alkatrészeket. Ennek megfelelően alkatrész raktár készletünkön 11 000 féle és 350 millió Ft értékű alkatrész található , de online számítógépes kapcsolatban állunk a Ford központi alkatrészraktárával, Kölnben.

Alkatrészek 72 órán belül

Alkatrész viszont eladóink között megtalálhatóak márka független szervizek, karosszériás műhelyek és alkatrész üzletek. Az alkatrészeket saját gépkocsival illetve a távolabbi címekre külsős szállítmányozókkal juttatjuk el. A raktárunkon lévő alkatrészek 24 órán belül a kölni raktári rendelések 72 órán belül partnereinkhez érkezhetnek.

Gondtalan rendelés

Vásárlóink részére szakképzet kollégáink nyújtanak segítséget a megfelelő alkatrész kiválasztásában. Viszonteladó partnereink hozzáférést kapnak a nagykereskedelmi web áruházunkhoz, ahol leadhatják rendeléseiket, melyet dedikált kollégáink fogadnak, rögzítenek és visszajelzést adnak az alkatrészek beérkezéséről. Igény esetén alkatrész kereső programot is biztosítunk!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne nagykereskedelmi vagy viszonteladói partnerünk lenni, kérjük jelentkezzen online és kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérdés esetén keresse nagykereskedelmi üzletkötőnket az alábbi elérhetőségeken:

Harsányi Csaba
Telefonszám: +36-30-579-6982
E-mail cím: harsanyi.csaba@fordpetranyi.hu

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.